NurEmree shdemir aynı gidiyoruz cnm bende şuan tam 37+3 haftalığım yalnız ayaklarm cok sisiyor benimde ama soguk su daha iyi gelir diye biliyorum ben? 🤔
shdemir NurEmree Denedim canım soguk suyu faydasını göremedim. İnternette sıcak suyla yazıyodu öylede denedim 2 saat icinde farketti gercekten. Bana sıcak iyi geldi yani😊
shdemir ggzmkrcc Tam tersi canım. Ben en bastan beri 3 lt su iciyorum enfeksiyonumda oldugu icin. Su tabiki cok faydalı. Ödem yapmaması icinde faydası var. Tuz kullanımıyla alakalı diyolar ama cok tuzda kullanmıyorum. Bence agırlastıkca hareketlerimiz kısıtlanıyo vücudumuz sekil degistiriyo ister istemez böyle seyler oluyo el ayak sismesi gibi. Normal geliyo bana yani
ggzmkrcc shdemir bende suyla ve tuzla ilgili oldugunu pek sanmıyorum tamamen aldıgımız kilo ve bebegin ağırlığından dolayı baskı yapıp şiştiğini düşünüyorum açıkçası
NurEmree Busraaras aynen cnm benimde her yerim son iki haftadr davul gibi oldu şişti 😯😐 37+3 haftalığım bu arada
NurEmree shdemir gercektenmi cnm😯 ay ozaman bende deniym sicak suyu ben hep soguk suyu denedm çünkü 😑 saol cnm benim💙😇
shdemir ggzmkrcc Evet canım ben normalde 58 kilonun üstünü hic görmedim. Ama suan 76 kiloyum😂 vücut bunu nasıl kabullensin illaki tepki vericek😊😊
MerveKontakay Cekun tuz yeme cezamıı çekiyorumm malesef ayaklarım sızlıyor uyurken bile sürekli dik pozisyonda uzanıyorum tuzlu suda bekletiyorum birde masaj anca kendine geliyor 29+6 bu arada ben
Denizim Cekun benimde basladi odemlerim ne yuzuk takabiliyorum ne ayakkabilar oluyor ayagima,tuz neredeyse yok denecek kadar az tuketiyorum ama birden kilo aldim sanirim ondan odem olustu son ay napacak acaba🤦♀️31.haftadayim daha😪
Eroluntombisi Cekun ilk.baslarda cok.ayakta kalinca siserdi simdi 34+5 im ve iki.haftadir normal evde yattigim.yerde bile sisiyor cok zor bir durum
melike0710 Cekun valla bugün 29 haftalık olduk son 2 haftadır şişmelerim başladı.özellikle sabahları 45 numara ayakla uyanıyorum 🤣
LivaLiva Benimde 21. Haftada başladı Gerçi bayagı şiş dışardan ayağımı gören ne kadar şişmiş tuz yeme şunu yeme yok hasta olursun tansiyon yerinden oynar beni bayagı korkuttular akşam doktorum var bakalım sorucam