Aysun_Tugra Cidadmr sürekli olmuyor zaten ama bakıyorum bir anda minik minik kabardı ve kaşınmaya başladı
Aysun_Tugra CerenNisaSecilmis benim önce karnım kaşınmaya başladı çatlıyor diye sandım ama bir baktım kollarımın ve bacaklarımın üst kısımlarında ve ellerimin üstünde de çıkmaya başladı. Bir gün sonra doktora gittim zaten. Özellikle akşamları ve geceleri kaşınıyor. Gerçekten uyuz gibi çok kötü
CerenNisaSecilmis Aysun_Tugra 32+5 im bende kaşıntıyı hiç bu kadar kötü sonuç doğurucak diye tahmin etmemiştim hemen şimdi doktoruma yazdım test isticem 7 gün önce ayak bileklerim kaşınıyordu 2 gündür de diz kapaklarım ama sadece akşamları kaşınıyor kaşıyınca geçiyor
Aysun_Tugra CerenNisaSecilmis bende hemen hemen aynıyım sizinle tam 33 haftalık oldum. Siz şikayetleri söyleyince doktorunuz test ister kesin. Ama test de biraz pahalıydı. Hazırlıklı gidin diye söylüyorum.
tuubaeylulanil CerenNisaSecilmis 28 de cıktı canın hem gebelik şekeri hem bu enzim yukselişleri şuan 32 yim cok şükür inşalalh ni 5 hafta kadar daha kalır ya kucuk daha 🤲🏻
CerenNisaSecilmis Aysun_Tugra şimdi geldim hastaneye bekliyorum. Benim zaten erken doğum riskim var bu zamana kadar zor geldik birde bu çıkmaz inşallah ya
Aysun_Tugra CerenNisaSecilmis ah erken doğum demeyin ben serklajlıyım zaten gerçekten çok zor bir hamilelik geçiriyorum. Bir de ikizlere hamileyim. İnşallah erken gelmez bebekler ALLAH yardımcımız olsun
Aysun_Tugra Cidadmr safra asidine bakıyorlar sadece kan veriliyor ama devlet hastanelerinde yapılmadığı için biraz pahalı. Ben doktor indirimiyle 320 lira verdim normalde 400 liraydı
CerenNisaSecilmis Aysun_Tugra bende serklajlıyım sürekli yatıyorum kontrolden kontrole ayaklanıyorum bir tek
CerenNisaSecilmis Aysun_Tugra ben acıbadem hastanesi hastasıyım şimdi doktorom aynı sizin dediğiniz gibi safra kesesi enzimi ve kan testi istedi 262 tl gibi bir ödeme çıktı
Cidadmr CerenNisaSecilmis peki aç karna filan diye söyledi mi doktor test için bir de sonuçları aynı gün çıkıyor mu
Aysun_Tugra Cidadmr 12 saat bir şey yememeniz aç karnına tahlil vermeniz lazım ve aynı gün çıkmıyor 2 3 gün sonra çıkıyor ama benim doktorum laboratuvarı aradı erken çıksın diye
CerenNisaSecilmis Aysun_Tugra alp değeri yani kara ciğer enzimi 106 çıkmış tam sınırda safranın sonucunu yarın alıcaz
Cidadmr Aysun_Tugra anlıyorum bakalım artık doktorumuz ne derse yarın ilk defa böyle oluyor sizin elinizin üstünde benek benek miydi