Cmle24 Merhaba kızlar kaçıncı haftada nst ye girdiniz şu an 32+1 im ve 6 gün sonra uçağa binip memleketime gidicem doğum için Allah nasip ederse daha öncesinde nstye girmem lazım mı ?
Meriwa Cmle24 özeller 30 larda falan alıyor ama devlet de 34 gibi başlıyor cnm nst girmene gerek yok şimdilik bence
yigitalpinannesi40 Özel hastane de 30 haftadan sonra giriliyor diye biliyorum ebe öyle söylemişti bana
Cinarinannesii_ Cmle24 32 de basladik bizde özele gidiyoruz hatta şuanda nst den yazıyorum 🙂 bu ıkıncı oluyor
Imfromlastnight 36 oldum yapmadı. 38. Haftaya gün verdi. Ama yine yapmayacak sanırım:) sezaryen olmak isteyenlere yapılmıyor mu acaba:)
Ezgi-ceren Imfromlastnight ben de sezaryen olmak istiyorum hatta doktorum gün verdi 9 Ekim diye ama nst gireceğim önümüzdeki hafta 34 bitecek Ben de sizin gibi düşünüyordum sezeryanı sokmazlar diye alakası yok dedi doktorum. Ama bilemedim sizin doktorunuzun da vardır bir bildiği ☺️
Cinarinannesii_ Cmle24 korkulacak hiç bir şey yok canım sadece karnına korseye benzer bisey bağlıyorlar ordan işte sancı hareket kalp ritimlerini kontrol ediyolar o kadar rahat ki onun bağladıktan sonra ister uyu ister telefonla oyna sana kalmış 🙂
Cmle24 Dh52 riskli bir durum varsa uçağa binicem için bende girerim gibi geldi allah korusun tabi ki hepimizin bebişini 🙏🏻
Dh52 Cmle24 amin amin inşallah ama 32.haftadan sonra uçak sıkıntı diye hatırlıyorum bilet kesmiyorlardı ablamda öyle olmuştu