hulya1406 mervoss bilmiyorum ama Hüseyin hocada çok iyi.İlk bebeğime orda kürtaj olmuştum da ondan biliyorum.Sincanda mı oturuyorsun?
Slnbsr Edsn şekersiz suyunu yap kaynat içine karanfil ve kabul tarçın yok sonra süz çok acı gelirse içerken bal koy biraz idrar yolu enfeksiyonuna ananas çok iti geliyo, ama yemeden önce sor doktoruna
mervoss hulya1406 ay yakınmısız ya 😊 mustafa kemal mahallesindeyim ben belediyenin yukarı tarafınoluyor herhalde
mervoss hulya1406 ya o okulu bilmiyorum hiç yenikentte gezmedm ama pazar alanının üst tarafında oturuyorum
Fatma1606 Es1 sirkeli su dene canım idrar yolu enfeksiyonu için, bende de vardı kurtulamıyodum bi türlü bi süredir tuvalette sirkeli suyla taharetleniyorum Allaha şükür şu an bi sorunum yok inşallah geçer seninki de 🙏
Es1 Fatma1606 onu da denedim hatta yakıyodu.. ama geçmedi kaşıntı için travazol kullanıyorum ama çok akıntı var enfeksiyon devam ediyor
Fatma1606 Es1 valla ne diyim Allah yardımcın olsun canım bende evlendiğimden beri çekiyorum, tek kullanımlık toz veriyordu doktor kullanıyordum bir ay kadar rahattım sonra tekrar başlıyordu sirkeli su biraz olsun iyi geldi sanırım bana 😒 inşallah geçer canım
Fatma1606 Gulsum1205 elma sirkesi kullanıyorum ben boş bi pet şişeye biraz sirke biraz su koydum göz kararı tuvalete koydum o şekilde kullanıyorum forumda okumuştum bende, pamuğa sirke damlatıp çamaşırına koyan da varmış ama onu denemedim