hulya1406 mervoss evet Bozyakadan yengemiz var.bozyakadan Çoşkun amcanın kızını filan tanıyorsundur belki☺️
Es1 irva 4, 5 defa şekersiz kompostosunu Yaptım içtim ama benimki geçmedi 36 haftalık olduk ayrıca 3 defa fitil ve antibiyotik kullandım suyu da 3 lt civarı içmeye gayet ediyorum geçmiyor bi türlü
Fatma1606 Es1 sirkeli su dene canım idrar yolu enfeksiyonu için, bende de vardı kurtulamıyodum bi türlü bi süredir tuvalette sirkeli suyla taharetleniyorum Allaha şükür şu an bi sorunum yok inşallah geçer seninki de 🙏
tokgozss @Edsn ben kızılçık şerbeti aldım güvendiğim bir marketten doğal sabahları 1 bardak tüketiyorum
Edsn tokgozss çok mantıklı ve daha az uğraştırıcı aslında ama eşim bayağı kızılcık almış bana artık ben komposto işine girişeceğim ☺️👍
hulya1406 mervoss bende memnun oldum mervoss bende memnun oldum evet bende Seben güneyceliyim belki orayı da tanıyorsundur yaş kaç ? ☺️
Elfffffffff Edsn ben direkt kevgirde eziyorum, çekirdekleri çıkarıyorum. Bütün posasını blenderdan geçirip koyuluğuna göre sulandırıyorum. Mis🥳
Jamunakya Solgarın cranbaryli vitaminini alabilirsin doktorum idrar yolu için verdi gayet memnunum şuan bitkinin kendisini alıp kaynatmanda aynı fiyata denk gelecekte
ayazmoms41 Edsn ben kullanıyorum canım 1 haftadır 1 çay bardağı içiyorum inşallah biraz daha iyi gelmiştir 😊