Nurglnsal BusRAmazan azra ya kaba diyolarsa Ayza düşünebilirsiniz bende Ayza koymayı düşünüyorum ama karar vermek çok zor tabi
Nurglnsal EmraheydaBier Ecrin de Berra da ayrı ayrı çol güzel ama r harfleri çok olduğu için ikiside zor söylenen isim o yğzden zorlama gibi biraz bence birini seçin yanına daha yumuşak bi isim bulun bende Ecrin ismini çok beğeniyorum anlamoda güzel Ecrin Su olabilir nacizane fikrim tabi😌
EmraheydaBier Nurglnsal fikriniz için teşekkür ederim haklısın biraz zor geliyo ben ecrin ismini tek başına çok beğeniyorum aslında berrayıda isteyenler yüzünden kıramadım diyelim ikinci isim olarak yanına düşündüm ama daha doğmadı heran değişebilir yani ikinci ismi😂😂
Rabia88 Nurglnsal Ecrin ve Berra/berre ismi icin yasaklı isimler diye biliyorum isterseniz iyice araştırın
TugbaYildirimYasar Kızımın adı ela ve suan hamileyim kızım illa kız kardeş istiyor adını eylül koyucam diyor.kız olursa kızımın dedigi olucak onu kırmak istemiyorum
Rabia88 DiLanTunErcan simla değişik ilkkez duydum anlamı nedir ve sanki söylenmesi ya da yanlış anlaşılması çok kolay simya ile karıştırılabilir gibi geldi ama sizin karariniz 😊