incbrn BusRAmazan ben kızıma inci beren ismini koymuştum.. herkes çok beğeniyo.. çok kibar naif bir kız oldu ismi gibi 😃
CerenVarol Deniz Zeynep koyucaz en son olarak bu iki isme karar verdik... Ama esila,eslem,ceylin ve ece isimlerinide düşündük
BusRAmazan Burcum eşimle bizde beqeniyoruz ama annem çok kaba dio soyisim aktaş Azra aktaş kaba oluyor dio bilemedim nisa yada Nisanur da anlamı qsel bilemiyorum ya kararsiziz cok nsl olucak bilmem
BusRAmazan Mybabe eşimle bizde beqeniyoruz ama annem çok kaba dio soyisim aktaş Azra aktaş kaba oluyor dio bilemedim nisa yada Nisanur da anlamı qsel bilemiyorum ya kararsiziz cok
Nurglnsal BusRAmazan azra ya kaba diyolarsa Ayza düşünebilirsiniz bende Ayza koymayı düşünüyorum ama karar vermek çok zor tabi
BusRAmazan [bilinmeyen] nisanin anlamı kadınlar demek bide Kur'an'ın 4. Süresi Kuran'da da qeciyor.nisanur da aydinlik kadin demek. Azra da bakire kız demek dio. Bı kaç anlamı daha war. Bide Eylül çok tatlı qeliyor ama alanı yok bnde hem qsel hem anlamlı olsun istiyorum
Rabia88 [bilinmeyen] anlamı tam olarak nedir nette Sude Anlam: 1. Ezilmiş, dövülmüş,sürülmüş 2. Terleyen 3. Boyalı, sürmeli anlamında gördüm doğruysa anlamı pek güzel değil diye elemistim bu ismi
Nurglnsal EmraheydaBier Ecrin de Berra da ayrı ayrı çol güzel ama r harfleri çok olduğu için ikiside zor söylenen isim o yğzden zorlama gibi biraz bence birini seçin yanına daha yumuşak bi isim bulun bende Ecrin ismini çok beğeniyorum anlamoda güzel Ecrin Su olabilir nacizane fikrim tabi😌