Ogrtmnanne2 Merhabalar . 12. Haftama gireceğim ve çatlak kremi kullanmaya başlamak istiyorum . Bu konuda tavsiyesi olanlardan yardım alabilir miyim ?
polisanne19 Ogrtmnanne2 senin haftanda başladım yağlanmaya şuan 36 haftalık oldum çatlamıyodum ne güzel diyordum ki yanlardan basenlerden çatlamışım çatlayacağın varsa çatlıyorsun kilo alımına dikkat et
Ipek0z Ogrtmnanne2 ben biooil kullanıyorum kokusu da dokusu da gayet güzel yorumları okuyarak almıştım birçok kişi çok memnun kalmıştı tabi kişiden kişiye değişiyor. Ben 9 haftalığım şimdiden başladım çünkü çok kaşınıyor karnım ve bacaklarım kaşıyınca çatlar dedi doktor
Ezgieknci Mustela kullanıyodum ama yinede çatladım ve bi gecede sabah bi kalktım çatlaklarım var öylede böylede çatlıyo insan 🤭
Ezgieknci Ogrtmnanne2 34.haftamda çatladım diyodum ooo hiç çatlak yok ne güzel ama hevesim yarıda kaldı 😅
SeymaG Haftamda çatladım 3. Aydan beri Hindistan cevizi yağı ve Palmers kullanmama rağmen sanırım genetik bir durum bu
Ezgieknci esengl_ valla bi gecede oldu şok oldum düzenli kullanıyodum bide ama olucağı varmış demekki kilomda var malesef 76yla hamile kaldım şuan 90 oldum 🤭
esengl_ Ezgieknci catmalar ileri doğuma yakın haftalar da oluyor o zaman öyle mi . Aldığın kilo da çok değil doğumun yakın zaman normal kilo araliginda almışsın canım 😊
Ipek0z sevimlieyuboglu61 yaa demee 😕 peki şu an ne kullanıyorsun bunun yanına ek bir şeyler kullanayım
sevimlieyuboglu61 Ipek0z canım ben biooil palmers kullandım ilk gebelikte çatladım. Bu ikinci gebeliğim henüz başlamadı ne kullansam bende bilmiyorum
Ipek0z sevimlieyuboglu61 ben çok erken başladım bu biooile yanına da dalin bebe yağı veya hindistan cevizi yağı alayım diyorum belki işe yarar 😕
Ezgieknci esengl_ doğum yakın değil bende kanala inmemiş bizim kız artık keyfi ne zaman gelir beklemedeyim doğsa ah bi doğsaaa 🤪🥰