Seda8337 Arkadaşlar bunu yaşayan var mı.Yatağa uyumak icin yatiyorum ama ne yazik ki sabaha kadar çekiyorum.En son gün ağardiktan sonra 6 gibi 7 gibi sızarak uyuyabiliyorum😔
DilanDag Seda8337 huzursuz bacak sendromu denirmi bilmem ama bende çoğu zaman sabaha kadar ayak ağrısı kasık ağrısı çekiyorum 🙄😔
Emineavar Seda8337 benim sağ kalçama doğru bacak bitişi dehşet ağrıyor ve hamileliğin başından beri çekiyorum 🤦
Boncuklu_23 Seda8337 bunu bende maalesef 4 5 yıldır çekiyorum geçiren tek şey şu bi bez veya yazma tülbent gibi biseyi alıp bacağıma sıkı sıkı sarıp bağlıyorum o şekil geçiyor benimki hep başka da geçmiyor ne yazıkki bi deneyim.belki sizin dr geçer
Sahrammm Seda8337 annemde var kuzum doktor muz ve bir ilaç verdi şu an taz daha iyi hamileliğin de olmuş annemin de sonra kalmış önemsememiş sonra her gece krapla uyandığını bilirim zorla götürdük doktora sende mutlaka sor doktoruna, 😔
Seda8337 DilanDag Bacaklarda Karıncalanma,uyuşma,yataga yatinca kalkip yürüme isteği,bacakları sallama isteği,yani yatamiyorsun 😔
DilanDag Seda8337 bacaklarımı ben çocukluğumdan beri saallarim sallamadan asla uyuyamam mesela şuan bile😔😂 ama şükür karıncalanma uyuşma vs yok sadece ağrı var kasılma var😔
Cancazim Seda8337 ayy bende ilk hamileligmde çok çektim ağlıyordum sabah 5 lere kadar karıncalanıyordu uyuşuyordu eşim sabaha kadar masaj yapardı son haftalar da doktora sordum magnezyum eksikliği dedi suda çözünen ilaç verdi geçti, sizde sorun ve her gün 1 sade soda için iyi geliyor
Havagul Sol bacagım o kadar kötü ki resmen uyuşuk his kaybı oluyor 😔 diğeri ise sürekli agrıyor uyuyamıyorum hiç Bi şekilde 😢
Soonngull Seda8337 aaaah ah ne çekiyorum be😪😶 bacaklarımı kasmaktan uyuyamıyorum resmen ve bu cidden çok kötü 😢çok acaipte bi acı🤦♀️tarifi yok resmen 🤦♀️
Inci20192021 Seda8337 canim benim ilk hamilelikte de simdide oluyor doktorum bana corap yazdi almanyada yasiyorum türkcesini bilmiyorum sIki tutuyor gündüz giyiniyorum gece olmuyor bide uykuya dalana kadar kalin corap giyin ozaman olmuyor daha rahat yatarsin 😊