Denizesin afrasil ama düzenli adet oluyorum yumurtlama görüyorum çatlıyor da. Hamile kalmaya karar verdigimde kontrole gitmiştim doktor hiç bir sorun yok demişti şimdi bakalım detayli öğrenmek istiyorum
afrasil Denizesin daha 1 aysa niye gidiyorsun canim bide hafta sonuna geldiği için stres oluyorsun . 5 6 ay dene sonra esinlw birlikte git esin sperm testi versin sende kan ve vajinal muayene olursun
Denizesin Kumsal12 adet duzenligi oluyormuş galiba biraz internetten araştırdım prolaktin yüksekliğinde ama sanırım stres falan da etkiliymis degilmi
Denizesin Kumsal12 ay allahm inşallah öle küçük birseydr sebep ilaçla geçer de hamile kalabilirim. O zaman sadece kan alçaklar alttan bakmıyorlar demi regliyken bundan çekiniyorum ya.
Kumsal12 Denizesin bende ondan cok cekiniyordum ama hayir kesinlikle ama kesinlikle alttan bakma yok regl ken 👍
Kumsal12 Denizesin yok suan yok gecen ay ilaclara basladim ben. Ama hissettim kasik agrisi bel agrisi sanirim yumurtlama olms oldu o gece olmustu
Kumsal12 Kumsal12 Denizesin hayatmda ilk defa olmus oldu öyle bisey daha once yumurtlama olmamisti cnm
Denizesin Kumsal12 ben ovulasyon testi yaptım iki aydr yumurtlama oluyor çatlama da anlamadim bakalım yarın nasıl olucak gideyim de doktora