Denizesin Canim bak bende birde pco var 1 yildir evliyim ustelik hic korunmadik cok korkuyordum adetimde düzenli benimde senin ki gibi bazen 25. Gun sonra bazende 28 gun sonra adet olurdum pco dan hamile kalamiyorum saniyordum bi sürü bitkisel yontem kullandim yumurtlama gunlerimi hesapladim ama hic birinde olmadi. En son hastneye tekrr gidp soyleyince bana kizdi sen zayifsin dedi 30 gunu asmadigi surece sikinti yok dedi. Hemen hormon testi yapalm dedi ve yaptik. Benim 1 yilim bosa beklemekle gecti prolaktinim yuksek olduğu icin meyrsem hamile kalamamism 20 olmasi lazmken 47 olmuş doktor ilac verdi ilaca. O gün basladim adetliyken 3. Gunumde aradan 1 hafta gecti ben yumurtladigimi hissettim anladim sabaha kadr kasiklarim ağrıdı belim ağırdi daha once hic oyle birsy yasamamstim. Doktor da zaten o yuzden sen yumurtlamamissin ki hic dedi. Ama o gün anladim ve hemen iliski oldu. Sabaha kdr hic kalkmadim ayağıya. Simdide ara ara kasık agrisi yasiyorum. Doktorum %95hamile kalirsin dedi yuzume ☺️ Sende bian once durma git derim cnm 🙏🌸🌸