Emineyldrm Mercimegimm ayri yatcam artik hamilelikten oncede ruyasina kime yumruk atiyorsa ruyasinda geldi benim gozume vurdu manyak adam 😂😂 kadina siddete karsi bi insan ama uykusu agir tedirgin oluyorm valla
Sayrkann Mercimegimm aynen canim bir an dalginligima geldi baktim arkasini donmus oturmaya calisiyor oturduğu an refleks ile ittim elimle 😒 cok sukur birsey olmadi hareketlerini felan kontrol ettim
Sayrkann zehracinar aynen canim benim görüncemin kizida kıskanıyor. Vurmaya calisti tam vuracakti elini tuttum . kiskaniyorlar
Mercimegimm Kızlar dün demistim ya karnıma kapagın ucu çarptı diye simdi o çarpan yer dokundugum zaman agrıyor🙁
Mercimegimm Nihanozturk canım dün demistim ya kapagın ucu karnıma carptı diye simdide o carpan yer bastırdıgımda agrıyor 🙁 gercekten bişe olmamıstir dimi ?
Hnd Mercimegimm benimde kapı koluna oldu aynı şekilde, vurduğum an hafif kızarmıştı ama bugün orda ağrı var 😞 Dr.a haftaya gidebilirim ancak, evham yapmıştım ki sizin postu gördüm
Mercimegimm Pinaryyim yok canım morarma yada kizarma falan. Sadece kapagin sivri yeri geldi ondan mı agrıyor acaba ?
Nihanozturk Mercimegimm olabilir biryere carpmadan da bende göbek deligimin yanında acı oluyodu rahim büyüdükce oluyomus öyle seyler oda olabilir bisey olmaz sen takma kafana cok 🙏🏻
Deletedmom67 Mercimegimm korkma kuzum melekler korur onu . 2.5 yasında yeğenim var hala hala diye karnıma vuruo sarılıo kafasını koyuo 😊 güya sevmeye calısıyor korkma
Ceyduygu Mercimegimm Canım çocuklar kosarken gelip karnıma siddetli bir sekilde carptı kasık agrım oldu aksama kadar ama lekelenmem falan olmadi sonra sıkıntıda yasamadim cok şükür bisey olmaz seninde insallah
Mercimegimm Ceyduygu benimde çok sükür bişeyim olmadı canim kasık agrım yada lekelenmem . Ama iste dedigim gibi anne olcaz efam yapıyorum
Deletedmom67 Mercimegimm çok haklısın cnm bende kaç gündür tekme yemiyorum onu dusunuyorum mesela 🙂 bizim evhamlarımız zaten 😊😊
Mercimegimm Nihanozturk ya bide ben kücüķ kücük hissediyordum hareketlerini şimdi hissetmiyorum ondanda böyle takıyorum
Mercimegimm Nihanozturk gidecem simdi canımm sabahtan beri aklımda bekliyorum strese sokmamaya calısıyorum kendimi
Mercimegimm Nihanozturk gittim canım saglik ocagina yeni geldim çok sükür kalbini dinledik masallah saglıgıda iyi 🙏😍