omer20 Gamzedemirr ciyer iynesini bana popoya her 8saatden bir 3tane vurdular. serumsa rahim boynunu kuvvetlendirmek acilmamasi icindi
omer20 Gamzedemirr bende bel agrisi wimdi de var. en onemlisi altdan yine kontrol etdi doktor rahim agzi kapali dedi sizde de oyledir her halde bence bir sure daha yatarak idare ederiz stress yapmayin
Gamzedemirr Hayalhazal yaa demekki bu haftalarda doğunca mutlaka kalıyor küvezde , inşallah sağlıkla büyütürsünüz❤️🌺 , inşallaj zamanında gelir benim ki de , baş gelirse de yapacak bişi yol tabi hayırlısı bu dicez
yamacalimoms Gamzedemirr ciğer geliştirici olun mutlaka benimde 30 haftamda öyle sancım olmuştu doktorum 4 doz uyguladi, bir zararı yok.Aksine 20 gün kuvozde kalacaksa 5 6 gün kalıp çıkıyorlar.Suan 33 olduk bazen ara ara ağrılarım oluyor alıştım artık takmıyorum
Sueda29 Gamzedemirr 34 te yaptm canm doktra mutlaka git ihmal etme sakın benim suyum aniden gelmişti biraz anlamamıştm su oldgnu
Gamzedemirr yamacalimoms tamam bir gittiğimde söylerim mutlaka çok sağolun 🥰inşallah zamanında alırız kucağımıza sağlıkla❤️🌺
Annem1 Gamzedemirr benimde o sıralarda erken doğum ihtimali çıktı ama doktorum ilaç verdi sancı için iğne verdi geciksin diye. en azından 36-37yi bekliyoruz. Sancım bazen oluyor ama sabrediyorum valla hastaneye gidince de aynı ilacı veriyorlar iğneyi. ha ters giden bişey oldugunu hissettiğimde giderim doktora tabiki. İlacınızın adı ne
yamacalimoms Annem1 24 saat arayla 2 doz 2 doz oldum ben.Sizde eğer riskiniz varsa vurdurun yan etkisi olarak bebeğin hareketleri yavaşlıyor biraz onun dışında faydası çok 8 lira tanesi sanırım iğnelerin maliyeti de ucuz
Gamzedemirr Aydabdullah bana da 35 e kadar dursan yine iyi dedi , sizinki de öyle olmuş , sağlıkla büyütün inşallah kğvezde kaldı mı
Annem1 yamacalimoms benimde erken doğum ihtimali var iş yapmam yasak ama bana doktor iğne yazdı hafta bir 4 iğne ondan sonra gelsede problem olmaz dedi.
yamacalimoms Annem1 ciğer geliştirici olduğundan emin misiniz ? Ciğer geliştirici haftada 4 defa uygulanmaz diye biliyorum 4 doz şeklinde oluyor bir kerelik
Annem1 yamacalimoms ciğer geliştiriciyi hastanede yatış yaptıklarında vurdular öyle dedi hemşire. Şimdi bu dediğim iğneyi sordum ne için diye ona da geciktirme ve sancı için dedi
Annem1 yamacalimoms hastaneye yattığımda ama dört doz değil. İki iğne yaptılar. Biri sancı için biri de ciğer geliştirici için dediler.
yamacalimoms Annem1 🧐her doktorun farklı oluyor sanırım kuzum benimki 24 saat arayla yaptı birde işte Proluton ignem var düşük önleyici diye geçiyor onu da haftada bir kere oluyorum
Annem1 yamacalimoms o iğneden galiba benimki de canım okadar çok ilaç var ki iğne adını bile hatırlamıyorum. Reçeteye hatta düşük tehlikesi yazmıştı korktum sordum tıpta receteyw yazılacak erken doğum tabiri olmadığı için o şekilde yazıyoruz dedi doktorum
yamacalimoms Annem1 çok yağlı dimi zor eriyor hatta popomda şişlik oluyor eriyene kadar🧐🥵analık böyle birşeymis delinmedik yerim kalmadı, 5 defa çatı muaynesi oldum millet 1 defa oluyor acıdı diyor, Allah yardımcımız olsun umarım sağ salim alırız kucagimiza
Annem1 yamacalimoms yağlı oldugunu anlayamadım ama çok yakıyor. İsmine bakınca yazarım aynı iğnemi? İğne fobim var zaten. Evet şişti aynı yerden vurdular. Topaklanmış. “Cennet annelerinin ayağının altındadır ” Anne olunca anlarsın der ya annelerimiz gercekten öyle. Daha hiçbirşey görmedik biz. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin de. Hayırlısı ile kucagımıza alalım canım hepimiz inşallah🤲🙏🌺
Annem1 yamacalimoms Rabbim yardımcın olsun canım ben de çok korkuyorum çatı muayesinden. Sana da güç versin Rabbim 🌺
yamacalimoms Annem1 korkulacak bişey yok ben her kontrolumde oluyorum artık kendini kasma ilişkiye girmek daha zor emin ol