06minigimym Gamzedemirr benim pazartesi günü aşırı derecede bir bel ağrım kaşık ağrım vardı resmen düzenli sancı giriyordu gece sbaaha kadar kıvransim dedim herhalde gelecek resmen nişanımi bekledim sabah kalktım dinlendim biraz yürüyüş yaptım ama iki gün sürdü hergun bir tane maden suyu ve magnezyum aldım geçene kadar geçti elhamdülillah
Tubasahra Muberraonur 4. De geçtik canım çok şükür doktor bı sıkıntı yok dedi . Sizin devam mı ediyor?
Tubasahra Tuanazra Erken doğumda bebeğin göz damarlar gelişmemiş oluyor.Baglandigi oksijende bu damarları ya durduruyor yada yanlış oluşmasına sebep oluyor o yüzden rop muaynesi yapılır.Bi sıkıntı var mı damarlar gelişmiş mi gelismediyse veya yanlış oluyorsa tedavi uygulanıyor inşallah zamanjnda doğar bebisiniz .
Muberraonur Tuanazra göz muayenesi canım erken doğduğu için oksijene ihtiyaç olan bebeklere oksijen veriyorlar bu da Göz damarların gelişmesini engelliyor Rop muayenesi yapıyorlar bu yüzden Evreleri var 5 evreden oluşuyor en kötüsü 4-5. Evre 3. Evrede lazer ya da ameliyat tedavisi varmış 1-2 evre daha hafifmiş inşallah erken gelmez bebeğiniz Rabbim tüm bebekleri korusun kimseye evlat acısı göstermesin
Muberraonur Tubasahra bizim de 2 kez hastanede yapılmış evre 1 diyor ama muayene olmamız gerekiyor tekrardan devletten bi türlü randevu alamadık sizin evre kaçtı peki canım
omer20 Gamzedemirr bende de 32den bu yana kan geldi agrilar bawladi ancaq progrstron hapi aliyorum ve yatiyorum bir de ciyer acici iyne ve serum takdilar 2gun wimdi 35haftaya geldik sizde de bir wey olmaz İnwallah amma ciyer acici iyne vurdurun bence
Gamzedemirr omer20 ya iyiymiş ne güzel , bana hastanede iğne vurdular ama ne iğnesi vurdular bilmiyorum , bende nasıl bi kişiliksem bu ne iğnesi diye sormadım :)
Tuanazra Muberraonur rabbim melekelerimizi korusun sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim allah razı olsun. Şifa versin kuzulara
omer20 Gamzedemirr 32haftada olunca adeten rahim agzi kisaliyor internetde okumuwdum bende de kisaldi sizde de o yuzden ola bilir
Gamzedemirr omer20 dediğiniz gibi olabilir internetten bende baktım bel ağrısı sanırım Rahmi açıyormuş , bebiş orayı açıyo mu napıyo anlamadım ki
Muberraonur Tubasahra Allah’a çok şükür canım benim çok sevindim dua et de bizim de kendiliğinden geçer inşallah kaçıncı evredeydi peki
Gamzedemirr ilknur94acr uzanıyorum walla hiç kalkmıyorum doktor öyle dediğinden beri , buna rağmen hala ağrım olunca korktum , gece hastanelik olurum sandım ama az da olsa uyuyabildim
Gamzedemirr Muberraonur hakikaten Allah korumuş ya , cidden çok stresli , sakin olmak lazım bide , stres daha da kötü etkiler , sağlıkla büyütün inşallah ❤️🥰
Gamzedemirr Tubasahra iyiymiş gerçekten ya , umarım ben de sizin gibi yüzüm gülerek anlatırım bu durumu sonunda , sağlıkla büyütün ❤️🥰
Tubasahra Gamzedemirr İnşallah kuzum tüm erkek doğum yapanlar mutlu sonla ayrılsın hastaneden umarım bebeğin zamanını bekler korkutmasın annesini sende stres sıkıntı yapma herşey olacağına variri 🥰
omer20 Gamzedemirr ciyer iynesini bana popoya her 8saatden bir 3tane vurdular. serumsa rahim boynunu kuvvetlendirmek acilmamasi icindi
omer20 Gamzedemirr bende bel agrisi wimdi de var. en onemlisi altdan yine kontrol etdi doktor rahim agzi kapali dedi sizde de oyledir her halde bence bir sure daha yatarak idare ederiz stress yapmayin