Ronyaseda Fatmanurrr23 Ben 35 e gircem daha hic bir sey almadim bugun liste yapmaya basladim en gec pazar gunu çıkacam çünkü çok gec kaldim 🙈
Tatlisannedilekk Fatmanurrr23 çok ağırlaştım sıcaklarda iyice bunalıyorum, kasılmalarım ağrılarım sancılarım oluyor, halsizlik ve uykusuzluk var, çok çabuk yoruluyorum artık doğurmak istiyorum yaa
Sozipek Fatmanurrr23 merhaba🤗bizde kızımla 35+1 günlük olduk kilo ve sıcaklar çok zorladı birde üzerine basur çıktı az kaldı inşallah ayın 29. Da sezaryen olacağım 🙏
Hulyadurmus Fatmanurrr23 Agirlastik kasık ağrısı tuvalet sorunu hepimiz de var belli ki bebek hareketleriniz nasıl ?
Esraibo1998 İyice ağırlaştım gece sağdan sola dönmekte çok zorluk çekiyorum kızlar göbek çevremde ağrı oluyor sizde de var mı
Tatlisannedilekk Fatmanurrr23 sürekli tuvaletteyim bide onu yazmayı unutmuşum.. hepimiz aynıyız demek ki
tany15 Sozipek sizmi istediniz sezeryan olmayı?ben 36+3 üm hala belli değil nolcağım.38 de çatı kontrolü olcak ozaman öğrenicem
Gulkalkan Fatmanurrr23 sağa sola dönerken agrım oluyo uyuyamıyorum geceleri kendimi ters dönmüş kaplumbaga gibi hissediyorum bazen 😂
Minigmz1 Bizde 36+3 olduk kasık ağrısı ve yogun akıntı var doktor 2 gün önce 1 parmak acılman var dedi ama inşalllah zmaanında gelir
Sozipek tany15 benim ilk doğumum zorunlu sezaryen olmuştu bu ikinci gebeliğim yine zorunlu sezaryen olucam ☺️