gulsah9534 Tahlillerim sonucunda doktorum 14. Haftada yazdı şuan 16. Haftadayım kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Kahraman0201 damla_1 Bende 12. Haftada başladım hala kullanıyorum. Aç karnına kusmalarım oldugu için yemekten 2 saat sonra içiyorum bişey olmuyor. Doktora içmesem olur mu dedim içmeye devam et dedi. Birde decavit vitamin hapı kullanıyorum sabah kahvaltıdan sonra
Mmmerve123 damla_1 12. Haftamda aynı ilaca yani ferro sanola başladım. O zamana kadar folik asiT kullanıyordum 12 de folik asiti bırak dedi ve buna geçtik 32. Haftalığım hala kullanıyorum
turansmom1 damla_1 bende hamileligimin başindan beri kullanıyorum şuan 34+2deyim hala kullaniyorum yemekten bir saat önce yada unutuyorsam hemen yemekten önce içiyorum ama bende hiç bir sorun yaratmadı
gage Ben de ferrosanolu sabahları aç karnına içiyorum ve çok kötü ishalim hep.tok karnına gün içinde alındığıni bilmiyordum. O şekilde kullananlarda ishal geçti mi kizlar? Bende mide bulantısı vs yapmıyor ishal sadece.
anneoluyorummm_ damla_1 Kansızlık sorunum olmadığı için sadece takviye olsun diye 16 da başladım ama bu ilaç beni mahvetti o yüzden farklı demir ilacına geçtim