Yenigelin555 Adetime 4 gün kala kanda beta 83 cıktı yarın tekrardan kan vereceğim çok korkuyorum yukselmemesinden sizce normal mı değer
Sermec27 Yenigelin555 benim adete 3 gün kala 80 cıkmıştı bence güzel degeriniz inşallah artarak devam eder 🤲
Birgul Yenigelin555 internetten bak bi haftalarda olması gereken değerler yazıyo kaçıncı haftadasın. Güzel düşün güzel olsun 🌸
ecembugra53 Yenigelin555 hayırlı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin canım güzel düşüm güzel olsun canım 😊🤰
Birgul Yenigelin555 normal zaten 3. Haftada 5-50 arası diyo sen 4e girmek üzeresin zaten yükseliyo demek ki
150_gelartik Yenigelin555 canım bundan 2 hafta önce bende aynı şeyleri yaşıyordum ama adet olmayınca anladım ki gebeyim. Sen neden adet öncesi kan verdin pıhtılaşma sorunun mu var
busra1708 Yenigelin555 benim belirtelerim de öyleydi. Adet olacakmışım gibi ağrım oluyordu. Normal yani canım
Happybsrn 150_gelartik iyi sen?? Hiç belirtim yok 😀😀😀 bat 8nde 5 gün kaldı bakalım hayırlısı sen naptın
Yenigelin555 150_gelartik hayır kasık ağrılarım falan başlayınca şüphelendim birde göğüslerim çok hassas
Ozgebtn Yenigelin555 benim adetime 5 gün kala 35 di 2 gün sonra da 108 gelmişti değerlerimiz benziyor bence sağlıklı bir değer içini ferah tut😊 Bu arada adetin düzenlimidir hep kaç günde bir olursun?
Yenigelin555 Cansiin ay içime şu serptiniz çok sağolun beni hep korkutuyorlar adetten önce öğrendin kaşık ağrın var kimyasaldır diye