38+1 olduk. Safak 13 ama Bugün özellikle sancim ve kasılmaların var kızım erken gelicek galiba 😊

Kubra1606 37+6 yım. Normalde doğumdan hiç korkmazdım. Ama şu forumdaki tecrübeleri okudukça acayip stres yaptım. Kendim sağlıkçı olmama ve birsürü doğuma girmeme rağmen acayip tecrübesiz hissediyorum kendimi. İnsan yaşamadıkça anlamaz dedikleri bu olsa gerek. Allah iyi doktor ve ebelere denk getirsin. Çünkü bu işte en önemli husus karşındaki insanın iyi niyeti bunu bilir bunu söylerim. Hepimiz için hayırlısı olsun🤲🏻

Ben şuan 36+4üm bebişimin kilosu 3250 ve ultrasonda kilosundan dolayı 37+5 olarak görünüyor hangisini önemseyeceğim bilemedim yani 😊 ama eğer böyle devam ederse kilosu yani artarsa normal doğum biraz zor olucak dedi doktorum😥

2020-2020 kesinlikle öyle başımıza gelmeden anlamıyoruz birşeyleri Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hiç stres yapma canım herşey olacağına varır korksakta korkmasakta valla yapıcak bişeyimiz yok bol bol dua edicez 🤲🏻🥰💕

M_N_R gelir annesi gelirrr zamanını bekliyor minnoş 🌸 ama çok zor bu sıcaklarda

Kubra1606 37+6 son 15 🙏🏻Ama hiçççç bir belirti yok😂😂 inşallah en kısa sürede dogururum yoksa sezeryan olucak iriymiş annesinin aslanı😂bide ilk doğum ay çok heycanlıyım😂 acaba nasıl olucak 🤔Rabbim ağrısız sızısız kurtardın hepımızı ınsallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌸🤰🏻

Eminebkrylcn resmen aynı durumdayız 😊 ama benim ara ara kasıklarımda ve belimde ağrı oluyor dün nst ye girdim baya kasılmalarım çıktı ama ben bişey hissetmiyorum🤷🏻‍♀️

Kubra1606 ya bir bayan yazmıştı bugün. “Maskeyle doğum yaptım oksijensiz kaldım yalvardım maskeyi çıkarayım diye doktora “ diye birşry yazmıştı. Ben bir sağlıkçı olarak çok üzüldüm. O kadını o halde hangi vicdanla doğurttular? Oksijen maskesi takıp kadına oksijen takviyesi yapabilirlerdi maskenin altından. Vicdanlı insan diye bunlardan bahsettim. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize ❤️🌹

Kubra1606 aynıyız benimde bebişim öyle ya belki erken gelirler sezeryana gerek kalmadan inş🙈bende çok toplanmalar oluyor sertleşmeler sizin nasıl

M_N_R ne kadar süredir vardı bel ağrısı çati ağrısı

Kubra1606 bana erken gibi geldi. tabi 37 den sonrasi normal zaman kabul ediliyormus. Galiba dogurmaya hazir degilim ondan 😂😂

2020-2020 aaaaaaa🤦🏻‍♀️ Bunu okumadım bilmiyordum ama bu kadarına da pes zaten kadının orada canından can gidiyor birde ne hale sokmuşlar

Kubra1606 bende ne sancı ne nısan ne su hıc bısey yok nstye ıkı gun once gırdım 0 sancı 😂sonumız hayır olsun kuzu🙏🏻 Kolay gecıtlerden gecelım ınsallah 🌸🙏🏻