Melinaa Mrvayz 7+2 inanilmaz bir baş dönmesi 5 gündür yerimden kalkamiyorum. Ara ara mide bulantisida var. Bu sekilde geciren varmi?
Ronyaseda Mrvayz Bende 6 haftalıkken öğrendim gebe olduğunu kalp atışını duyamadik 8de gidince duyduk çok şükür. Şimdi 35 ci haftama gircem nerdeyse zaman o kadar hızlı geçiyor ki daha dün öğrenmiş gibiyim. Dilerim sende sağlıkla hemen bitirirsin gebeliğini
Sedaaaaaaccccaannsssns 8+5 mide bulantisi başladı bugün hayattan soğuttu beni 😔 bide gece uyanıyorum su içmek için çok aç oluyorum böyle olan var mı acaba 😂
Mrvayz Sedaaaaaaccccaannsssns Sedaaaaaaccccaannsssns gece açlıkları bende de başladı sanırım erken daha çok kilo alacağız 😅
Yooop Sedaaaaaaccccaannsssns Bende öyleydim canım hep açtım bisey yiyemiyordum midem bulaniyor du herseyden çubuk kraker falan al tuzlu cizzi falan başının orda olsunlar bastırıyor o bulantısı biraz ben şimdi çok şükür 17 haftalihim 1 aydır ıyiyim bisey im yok inşallah geçer sizinde
Angels-35 Sedaaaaaaccccaannsssns bennn 🙈 bulantı aldı başını gidiyor çok fenayım her gece su içmeye ve tuvalete kalkıyorum en az 2 kere 🤦♀️ Kafam kalkmıyor yataktan çalışıyorum ve akşamı zor ediyorum 😭
Hulya123g Merhaba bende 6+1 hala çok minik olduğu için kalp atışını duyamadık. haftayı bekliyoruz sabırsızlıkla 🥰
200915 6+1 iz bizde ☺️ Pazartesi günü kalp atışlarımızı gördük çok şükür , 9. Hafta da kontrole gidicez . Ara ara baş ağrısı dışında hiç bir şikayetim yok çok şükür