Aycha Anurbasgem Merhaba, Zuhal Hanım’ın ultrason cihazı kalitesi nasıl ve covid 19 nedeniyle, muayenehanede özel tedbirler var mı, bilgi verebilir misiniz? Hastanın, muayenehaneye tek gelmesi, hastalar arası muayene aralıklarının uzun olması v.b.
Anurbasgem Aycha cihaz kalitesi gayet iyi en azından bana göre iyi. Covid tedbiri ortamı kalabalık değil ve muayeneye gittiğinizde beklemiyorsunuz onun haricinde el dezanfektani galoş maske vs klasik şeyler. Muayene oldukça temiz sosyal mesafe var. Ben genelde eşimle gidiyorum ve içeri iki kişi alıyorlar.
Didemmeva Carpediem7 nisahastanesi Dr derya kanza gül muayane ücreti 150 TL ve normal doğum yanlısı bir doktor çok pozitif bir insan
Kizimveoglumm Carpediem7 reyap hastanesine gidiyorum nereida hanım muayene 125 tl sezeryan doğum 3500 normal 3100tl
Ermell 1994ozg yeni dogan ünitesi varmı ? Sanırım siz doğum yaptınız nasıl geçti biraz daha Bilgi verirmsiniz 😊🙏
Kizimveoglumm Ermell ben çok memnunum allah var cok güler yüzlü bir bayan numarasınıda veriyor herşeyi detaylı anlatıyor 😊 sorduklarıma sıkılmadan geçiştirmeden cevap veriyor ben seviyorum memnunum 😊