160620 Tuba_engn bende öznur dündar akın hanıma gidiyorum, ilk muayene zamanında aylin hanım ve öznur hanımın arasında çok kararsız kalmıştım☺️ Aylin hanım da çok güler yüzlü bir doktora benziyor❤️
Betulshn chaos Berker bey’e hala gidiyor musunuz ? Ben Dilek hanıma Gidiyordum 5 aydır fakat ayrıdı Berker beye yönlendirdi beni biraz kararsız kaldım gidip gitmemekte açıkcası
chaos Betulshn Evet devam ediyorum hala gayet memnunum, dilek hanım virüs ortaya çıktığından beri görünmedi ortalıkta sanıyodum
Anurbasgem İstanbul Şişli’de op.dr Zuhal civelek özgit hanıma gidiyorum baya memnunum şeker gibi kadın. Muayene ücreti 300₺
Aycha Anurbasgem Merhaba, Zuhal Hanım’ın ultrason cihazı kalitesi nasıl ve covid 19 nedeniyle, muayenehanede özel tedbirler var mı, bilgi verebilir misiniz? Hastanın, muayenehaneye tek gelmesi, hastalar arası muayene aralıklarının uzun olması v.b.
chaos Betulshn ben detaylıyı bezmialemde yaptırdım işinin ehli bir profesör var orda pakzier banu hanım, çok memnun kaldım
Selinanne Eserekliruhalim ben de ilk gunumden beri Berker beye giriyorum. Normal doğum yanlısı bir doktor.
Betulshn Selinanne Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Detaylı ultrasondan memnun kaldınız mı acaba ?
Selinanne Betulshn detaylı ultrasonu Berker bey yapmıyor. Haftada bir gün dışarıdan perinatolog Osman Özyurt diye bir doktor geliyor o yapıyor. Ben memnun kaldım. İyi ve tecrübeli bir doktordu. Eğer bir sıkıntı görürse Berker beyle de kontak kuruyor aynı anda. Raporunuzu da detaylı bittikten sonra direkt Berker beye gosterebiliyorsunuz.
Betulshn Selinanne Renkli olarak bakılıyor değil mi ? Fotoğraf cd vs. verdiler mi acaba ? Bir de ücreti ne kadardı ?