Melikeayt Arkadaşlar yarın bebeğimin kaderi belli olacak sata göre 8.haftadayiz bebeği ve yolk saçı göremedik henüz.yarinda gostermezse kendini galiba kürtaj olucam.lutfen duanizi bizden esirgemeyin hiç ayrılmak istemiyorum bebegimden😞😭
Gamzedeniz Melikeayt inşallah gönlün ferah bi şekilde bebişinin var olduğunu bilerek çıkarsın doktorun yanından canım 🙏🏻🙏🏻
Efebilal Melikeayt canım aynı durumdayım bugün gittim 7+lardayım kese çok büyümüş yolk sacı gördü bebek gibi bişeyler görüyorum ama bu keseye göre bebeğide kalp atışınıda görmem lazım dedi cuma tekrar çağırdı vajinal ult ile bakıcak görmezse kürtaj büyük ihtimalle 😢😢
Senem06 Melikeayt şuan aynı durumdayız Çarşamba günü de bizim kaderimiz belli olacak en azından sizin umudunuz var geç döllenme olabilir benim yüzde seksen kürtaj dedi doktor Rabbime sığınıyorum kurda kuşa can veren Rabbim hayırlıysa belki bizim bebeğimizde can verir
TubaPanzehirBoaz Allah hakkında hayırlısını nasip etsin bende kap atışını bekliyorum Bu hafta bulantılarım ve halsizliğim arttı bunları iyiye yormak istiyorum inşaallah bu sefer duyarım kalp atışını
Melikeayt TubaPanzehirBoaz benim hiç bulantim yoktu bugün cok bulantm oldu psikolojik diyorum o kadar umutsuzumki
gulcins Hiç endişelenmeyin geç döllenme olmuştur Allah inşallah hayırlısıyla bebeğinizi görmenizi nasip etsin,dualarım sizinle 🙏
Melikeayt gulcins Allah razı olsun 🙏bende öyle düşünüyorum sata göre 8 haftaligim ama bı doktora göre yarın tam 6 haftalık oluyoruz geç döllenme böyle biseymi oluyor onuda tam bilmiyorum 😞
Melikeayt Efebilal benim doktorumda yolk saçı gorsek içimiz rahat edecek demişti ve bir hafta süre vermişti bize yolk sacdan bı kaç gün snra bebek görünüyormuş buna şükür diyelim yakında görürsün bebisini Allah kimsenin hayallerini başına yikmasin kimsenin karnı kucağı boş kalmasın inşallah 😞🙏
Melikeayt Sirin İnşallah öyledir bir haftadır eşimle ölüyoruz ayakkabıları oyuncakları ortada kalmaz inşallahh 😭🙏
GamzeMedik Melikeayt Benimde 8.haftaya girerken görüldü ve kalp atışını duyduk geç döllenme olmuş. Nerdeyse 2 hafta kadar. İçini ferah tut. İnşallah güzel haberi sende alırsın. 🙏🏻🙏🏻 Bu arada Mide bulantısı bebeğin kalbinin attığına işaretmiş doktorum söylemişti.
Melikeayt Senem06 inşallah doktorlar yanilmistir yanlış görmüştür Allah hepimizin yardımcısı olsun 😞🙏
Melikeayt [bilinmeyen] çok sağolun Allah razı olsun hamilelerin duaları kabul olur Allah'ım inşallah kabul eder bu gece tüm edilen dualarımızı🙏😞