Nisanurt Kızlar son 3 gün ve doğuramıyorum. Hiçbir belirtim yok. Belki burada başlık açarsam doğururum diye totem yapıyorum inşallah doğururum. 😁 40ıncı haftada kontrolüm var ona göre bir plan yapacağız😩😩😩 39+4 günlüğüm🧸
Esmaemir17 Nisanurt Bizimde son 2 gün ama bende doğuramıyorummmm😁Bu seneki bebişler gelmek istemiyor 😁
glsmmc Nisanurt 39+5 oldum ben de hal bekliyorum 😂 asla belirti yok sadece koca göbek ve şiş bir vücut
Nisanurt Nur_nur06 ağustosta doğurmam lazımdı😁 Eylül oldu hala gelmiyor🤭😁 ben 37de doğururum diyordum😁😁😁😁
Papatyagelin Nisanurt galiba öyle yarın kontrole gidecegim bakalım ne der dr .gelsinler artık hayırlısıylaa
Nisanurt Esmaemir17 bu sene bebekler cidden gelmek istemiyor😁😁😁😁 gidişata bakınca ben de doğmak istemezdim🤪
Nisanurt glsmmc evet ödemim hiç yoktu son bir haftada şiştim resmen🤣🤣🤣 doğurmak istiyorum diye evrene mesaj gönderiyorum artık😁😁😁
Esmaemir17 Nisanurt Benim birde erken doğum riskim vardı sözde😂Bu çocuk benimle oyun oynuyor öncesinde erken gelmesin diye yataktan çıkmadım.Şimdi doğsun diye herşeyi yapıyom ama gelmiyoooooo🤣🤣🤣🤣
Nisanurt Esmaemir17 benim de riskim vardı 37de doğurursun diyordu doktor 40 olcaz belirti bile yok🤣🤣🤣🤣🤣
Ebruaybars Nisanurt aynı durumdayız 39+4 um son 3 gün ve 40.hafta hazırlıklı gel dedi doktorum off nolacak ya ☹️
Nisanurt Ebruaybars benim doktorum hazırlıklı gel bile demedi😁 41e kadar bekletebiliriz diyor doğurana kadar ben suni isticem artık pazartrsiye kadar doğmazsa🤭🤪😬
Esmaemir17 Nisanurt Aynı kaderi yaşıyoruz😁Bakalım nezaman doğuracaz.Doğum hikayemizi yazmak nasip olur mu kız bize😂😂
Ceylann_5311 Nisanurt aynı bende o durumdayım 36 dan beri 3 cm açıklıkla duruyorum yataklardan çıkmadım şimdi de 39 haftalık oldum sancım gelmiyor 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🥴🥴
2106 Nisanurt valla bende de durum aynı isyanlardayım sürekli kızımla konuşuyorum ama nafile gelmiyor bu arada 39+3 olduk suni sancıyla mu olacak sezeryan mı diye düşünmekten de kafayı yiyeceğim 🥵
Pinarx07 2106 banada aynisini dedi dr 39+3 um bi hafta daha bekliycez en fazla suni deneriz diyo acaba hic suni almasakmi sezaryenmi daha iyi olur sanci cekip sunide doguramazsak daha kotu ya cok korkuyorum dusunmekten kafayi yicem ya 😬