Oznurcakir Merhaba hanımlar. çok şükür korktugum gibi olmadı çok az agri yaşadım 10 dk bile sürmedi çok umutluyum Allah’ın izniyle olacak hissediyorum . Bekleyiş içinde olanlara nasip etsin Allahim 🤲🏻 Az bi mesela yolculuk yapsam sıkıntı olurmu😒
22_07_18 Oznurcakir rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım bende bugün tüp bebek transferi oldum rabbim kucağımızı doldursun inşallah
Sevnur5656 Oznurcakir Aşılamayi ne zman yapıyorlar adetten yikandiktan hemen sonra mı yapılıyor yoksa
Deletedmom417 Oznurcakir aşılama zaten ağrılı birşey degil ama insan korkuyor tabi bilmediği için 🤗insallah tutar kuzum inşallah 14 gün sonra hamileleik haberini verirsin burdan🤲
afrasil Oznurcakir ne kadara yaptırdın acaba ve hangi şehir , keske yatsaydn duydum birinden hiç kalkmadm dedi ay insallah tutar bizede Yaz
Oznurcakir Sevnur5656 adetin 3. Günü gidip yumurtalıklarına baktır kuzum ardından doktorun sana ilaç yazacak sonda takipte kalıp aşılama olacak
Oznurcakir Deletedmom417 cooook hafif bi agri ama dayanılmayacak kadar değil tabi yapmakta olanlara bence gidip yapsınlar şansınızı deneyin ben çok geç kaldım ama kısmet bugune oldu . İnsallah güzel haberleri veririm bende 🤲🏻❤️🦋
Deletedmom417 Oznurcakir Ocak ayında kendiliğinden hamile kaldım elhamdülillah rabbim sizede nasip etsin inşallah
Oznurcakir afrasil 600 e yaptım canım Siirt te yaptım. Bende ful uzandım halada öyle sadece yarım saatlik yolum vardı oda arabada uzandım . Bakalım kısmetinde varsa eğer insallah tutar
afrasil Oznurcakir aynen zaten bu sebepten dolayı tutmamazlk olmaz . Sadece 600 mu çok iyiymiş ankarada fiyat sordum 4 bin falan
Oznurcakir afrasil aynen Rabbim daha iyi bilir İnan bazıları aşılama olduğu gibi normal hayatına geçiyor tutuyor kimisi de full yatarak geçiriyor ama tutmuyor nasip kısmet işi. Canım ya çok fazla devlete gitsen bile tüp bebek o kadar tutmaz Ankara çok pahalı 🙄
Oznurcakir afrasil aynen ovitrelle aldım iğne ona da 100 lira verdim yanı 800 den asagi olmaz Siirt’te aşılama