Nehirr88k Kızlar bn ikili tarama testi yaptırdım çok şükür temiz cıktı ama üçlü tarama testini yaptırmak istemiyorum onun yerine 20 haftada detaylıyı yaptırırım diye düsündüm sorum şu ki üçlü tarama testi çok önemlimi yani yaptırmalımıyım ??
Bebislerimiz Nehirr88k ikili yaptirdim 🙏🏼 Doktorumda uclu teste gerek görmedi detayli ultrasona giricem iki hafta sonra insallah
Eavsar Ben 2li yaptırmıştım zamanında yarın doktora giriyoruz 3lü yapılacak ilerleyen zamanlarda da detaylı yapılacak hepsini birden yaptırsak sorun mu oluyor anlamadım zararlı mı
Nehirr88k Eavsar yok canm ondan degil sadece gereksiz stres ikili taramada çok stres yaptm çok taktm eşim bunuda yaprma tarftarı degildi ama doktor deyince bn ikiliyi yaptrdm ama üclüyü yaptrmayip direk detaylıya gircem daha mantklı gbi geldi 🤔
Nehirr88k Bebislerimiz ozaman ikili tarama gbi üclü taramada oyüzden belki öyle demistir Rabbim ne nasip ettiyse kabulüm oyüzden detaylı daha önemli
Bebislerimiz Nehirr88k zaten detayli bende girmek istiyorum bebisimi de gorucem en cok onun icin istiyorum icini ferah tut stres yapma 🙏🏼 Detaylids insallah yuzunude gorucez o heyecani dusun acaba kime benzeyecek 😇
Nermin1002 İkiliyi yaptırmadm doktorumda hiç zorlamadı 3 lüyü de yaptırmayı düşünmüyorum ama detaylıyı inşallah yaptırıcam ☺️☺️☺️
Nehirr88k Nermin1002 😊😊 tercih meselesi bnde yaprmycaktmda korona gecirmistim oyüzden yaptrdm ikili taramayı 😶
Bebislerimiz Nehirr88k 18 bende doktor 21 25 arasi yaptir dedi hemen 21 ine randevu aldim sabirsizlikla bekliyorum 😂
Nehirr88k Havvabaltacii kisiden kisiye değisir benim yapımda var stres bnim adim ☺️ temiz cıkmazsa sonucalar falan diye burda bi sürü kisi var bazen bisey yokken bile sorun gözüküyo bos yere hamilelik boyunca stres yapiliyo bn hastalık gecirmemis olsaydım ikiliyide yaptırmıycaktım ama doktor yaptırmamı söyleyince yaptırmıştım