Icot Vildan007 😊 karyolası büyüyen beşik olsun ilerde tek kişilik yatak oluyor üstteki sallanan kısım da çalışma masası 🤗 arada odasında yatırırsınız odasına da alışır. Eşyalarını dizersiniz odasına. Valla yerimde duramıyorum süsleyeceğim süsler yetişmeyecek diye 😇 avizesini dahi ben süslemiştim daha evimizi dizerken 😂
Vildan007 Icot ya yerdim senı ya 🙂 Nasıl heveslı 🤗🤗 Biz 14 haftalığız teyzesı sizin haftanıza kadar uğraşacak bırsey kalmıcak gibi 🙂 Bende suslerıni vs seylerı kendım yapıcam 🤗💕
Kurtum Vildan007 anladım canım benim odan doluysa bişey diyemem tabiki herkesin şartları bebek için odaya müsait olmayabilir o zaman haklısın ben yani imkan varsa manasında demek istemiştim
Pitircikveannesi Simgek Bende Montessori istiyorum ama ona uygun dolap nasıl yapsam bilemedim... Sen hiç araştırdın mı hem yatak hemde dolap canım?
Simgek Pitircikveannesi evet canım bu konuda benim de çok kafam karışık çünkü montessori dolapları küçük. Benim evimde de fazla dolabım vs. Yok. Aklımda 2 model var açıkcası keşke resim yüklenseydi gösterirdim. Dolap ve şifonyer yaptırmayı düşünüyorum intgramda rosedesign sayfasından fikir edinebilirsin canm
Pitircikveannesi Simgek Yalnız fiyatları da çok uygun çok şaşırdım şu anda😱 Acaba güvenilir mi? Yeri İstanbul’da olsa gidip alırdım😞🤷♀️
Simgek Pitircikveannesi hiç bilmiyorum canım ama mağazları yok sadece atolyesi var siparişle çalışıyolarmış
Pitircikveannesi Simgek Aynen evet bende dm den konuştum ama bilemedim havale yapıp parayı göndeririz göndermesine de ya ürün gelmezse🤷♀️ En kötü ihtimal eşime söylerim gider kendilerinden teslim alır parayı elden verir çünkü güvenemedim açıkçası😞
Melis_tugba Simgekamin gerçekten cok zor hamilelik kolay cok rahat sanıyordum 🤭 aman tanrım dedim korku ve sevinc bir arada 😅 uyuyup uyandıgımda zaman geçmiş olsun istiyorum bana
Pitircikveannesi Simgek Dolap için babasından fiyat alıp bana yazacakmış ama yatak fiyatları 400-500 en pahalısı 900 baya uygun piyasaya göre
HazelBaskal Vildan007 ben 6 ayliga kadar kullanabilecim besiklerden aldim simdilik.buyuyen besiklerden almayi duusnuyorum besigini oda yapicam ama kendi alani olsun onun bile bir suru esyasi var simdiden bos odamda var yapayim dedim😬
Rabia88 Pitircikveannesi merhaba bebek odası için montesori aldınız mı acaba aldıysanız nerden aldiniz
Rabia88 Pitircikveannesi merhaba bebek odası için montesori aldınız mı acaba aldıysanız nerden aldiniz
dlrgktn Maddiyata dayalı biraz oda yapma durumu bizimde çok mukemmel değil ama yapıcaz Allah izin verirse çok heves edıyorum yapmazsam ilk cocuğumda içimde kalacak yapamayanlarda sıkmasın canını Allahım saglıklı kucağımıza almak nasıp etsın 🤰🏻☺❣
EsraAykzdemir Vildan007 bende çok kararsız kaldım. Şuan 18+3 haftalık gebeyim. Graco petitenin park yatagınını aldım. İlk aylar yanımızda yatar diye düşündük. Ama yinede odasını yapacağım. Çünkü koyafetler için dolap şart ee bi süre sonra zaten beşik alınması lazım şimdiden yapıcam odasını inşallah
bayankahveci Naznaz bende insanlar yatak odama girip çıkmasın diye bebek odası yaptım tabi ilk çocuğun hevesi de etken bir sebepti 😅