TUGBI 50 günden geri sayimdayiz inşallah kolay doğum verir herkese 🤲🏻 bende dahil. ilk gebelik ve çok korkuyorum, Allah uzun ömürler versin bebisinize 🌸 hangi hastaneydi bu arada
Reyyhan Mehtap74 maşallah Allah bağışlasın kaçıncı doğumunuzdu bu bende 2. Ye doğuracm ama korkuyorum ilki normaldi ### 🥴🥴
Peri44 @Mehtap74 Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin hayırla darısı ben ve benim gibi bekleyenlere olsun inşallah 🐣🐣🐣
Svcn-1267 Mehtap74 bende dün gittim açıklık vardı ama sancı vs.yoktu gönderdiler evet bütün tekrar çağırdılar ama yine sancı vs.yok suda da gelmesi bir tek nişan geldi oda muayneden sonra oldu ayrıca dün nstde sancı çıktı hafifte olsa bütün tekrar kontrole çağırdılar ama ebenin yaptığı alttan muayne felaket bşy😒 gidesim gelmiyor sancım gelince mi gitsem diye düşünüyordum siz de sancı nstde görünüyor bebeğimi kucağım aldım yazınca bir düşündüm yani
Mehtap74 Svcn-1267 benim sancılarım hafif olduğu İçin nst de çıkmadı inşallah kolayca doğar sizin bebişte
Merve_seda Mehtap74 aaa ne güzel sezeryamdan sonra normal doğum yaptırmıyorlar. Cinsiyetleri nedir canım aralarında çok var mı
Mehtap74 Reyyhan hepsinin arasında 6 yıl var canım. Birde doktorda önemli . Ben yapmak istiyorum dedim en azından denemek istiyorum tamam demişti sağolsun çok büyük bir destekle doğurtmuştu
Goncabuyruk Mehtap74 hangi hastane ve doktor acaba Allah hayırlı evlat eylesin hayırlı uzun ömür versin 😍🤩
Esross Mehtap74 rabbim hayırlı ömürler versin kızına inşallah canım bizede Allah’ım kolaylık versin sizin gibi 3 ıkınmayla alalım kucağımiza inşallah ilk gebeliğim olduğu için herhangi bir korku endişem yok daha 20 haftaligim çok güzel gidiyor hamileligim çok şükür inşallah doğum da güzel geçer sadece dua ediyorum her zaman 🌼🌼😍😍😊
Mehtap74 Esross doğru nefes alma birde sancı anında nefes kontrolü yaparsanız sancıyı hissetmezsiniz. Ikınmayı doktorum tamamen bana bıraktı sancı geldikçe ıkındım 3 de çıktı çok şükür
Omerimm Merhaba arkadaslar benimde ikinci hamileligim 13 +5 ilk doğumum sezeryan olmustu bebegimi kaybetim ikiciye bes ay arayla hamile.kaldim inallh saglikli dogar.kucağıma.almak nasip olur🤲
Mehtap74 Merve_seda doktor ve senin isteğinle yaptıranlar var. 2 oğluma bir kız kardeş geldi. Hepsinin arasında 6 şar yaş var
Wonderanne Mehtap74 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
Hanife15- Mehtap74 masallah muhtesem bayildim dogum hikayenize rabbim tum hamisleri ve benide de bu ferahlikda kavuştursun evladım a😍