eskuy Omerkubra paketli gıdanın birçoğu hatta hepsi.. Ayrıca normalde de yenmeyen deterjan, şampuan, diş macunu tabii kimyasal olanlar 😉
Kevser06 Maydanoz da yasak mı peki bende yeni hamile olduğumu öğrendim bilgilerimi tazelemek istiyorum bildiğim kadarıyla 3 ay ilişki yasak,onun haricinde dikkat edebileceğim neler var anneler 🌸
MehZey Kevser06 maydanoz çok tüketilmemesi lazım nane de öyle ilişki konusuda sizin tercihinize bağlı doktor sıkıntı görmezse devam edilebiliyor mesela bizde sıkıntı yoktu kanama ağrı leke tarzı bebekte gelişiyordu devam ettik ilk günden bugüne 21+2 günlüğüm
Oglakdorukcum Kevser06 hayır 3 ay ilişki yasak degil kişiye göre değişir o riskliysr yasaktır sağlıklıysa yasak degil hiçbirzaman
Kevser06 MehZey peki benim lekelenmelerim oluyor adetim gecikince de oluyordu halen devam ediyor çok sık değil ama ara ara idrarla dışarı atılıyor ve yeni hamile olduğumu öğrendim kesemizi gördük Allah’a şükür 10 gün sonra kalp atışını duymaya gideceğim nasip olursa çok korkuyorum normal mi bu😔
MehZey Kevser06 bence geciktirme ya bı acile git yada randevu bulursan hemen yarın kes düşük tehlikesi var lekelenmelerde
MehZey OzgeSahin2 ben ramazanda bir aylık gebeydim ramazinin her günü çiğ köfte ve şalgam tükettim hiç bı sıkıntım olmadı sizin ki etli herhalde Ayrıca ben çok fazla mumbar da yiyorum sıkıntısız ilerliyor gebeliğim çok şükür 🤷🏻♀️
honeybooble MehZey arkadaşım kelle paça çok severdi ve doktoru izin verdiği için ayda 2 kez tüketti. Bende çok severim ve çok canım istiyor gelecek hafta soracağım mutlaka bende 🙈
OzgeSahin2 Aryastark oyle bi belirtisi yoktu canim ya hani bu 9 haftalikken tiroid icin falan kan tektikleri veriliyo orda cikti
Cansummm Gulsen4224 elbette öyle az pişmiş yumurta demek istedim ben arkadaşa normal iyi pişmiş değil.
Gulsen4224 Cansummm yumurta tam pişmesi gerek bakteri acısından iyi karşılanmıyor kayısı kıvamı olmaması gerek cnm tüketmek lazım
honeybooble Cansummm mayonezi birkaç kez tüketmişliğim oldu dikkat edeceğim, aklımdan çıkmış çok araştırıp ederim ama 🤦🏽♀️
Cansummm honeybooble 1-2 defadan sorun olacağını sanmıyorum canım ana dikkat et çünkü mayonez içinde çiğ yumurta var bu yüzden zararlı olduğu söyleniyor.
MehZey honeybooble valla ben hiç bı sıkıntı yaşamadım çok şükür kelle paça çok sevmem sadece ineginkini yerim koyunsal ürünleri sevmem ama mumbar dolmasına dayanamam 😃
Aryastark OzgeSahin2 anladım canım ben rahatsızlandın öyle ortaya çıktı zannettim. Her hamile olana rutin yapılan test mi yani bu yoksa biz mi istiyoruz