OzgeSahin2 Omerkubra cig et ya da cigkofte bana soyleyen olmadi bikez cogkofte yedim.kanimda toksoplazma diye enfeksiyon cikti bu da bebekte sakat doguma yol aciyomus allaha emanet yavrum suan antibiyotik kullaniyorum cig et olmakla kalmiyo iyi pismeyen eti de yememen lazim🙏
Cansummm Omerkubra az pişmiş et, yumurta, mayonez, şarküteri ürünleri, etli çiğköfte, midye, asitli içecekler, sakatat
Babyy1S Omerkubra az pişmiş yumurta yenmesi yasak tam.pişmiş olucak ve dip balık urunleri az kizartilmis sucuk vs et gibi seyler de yasak
MehZey OzgeSahin2 ben ramazanda bir aylık gebeydim ramazinin her günü çiğ köfte ve şalgam tükettim hiç bı sıkıntım olmadı sizin ki etli herhalde Ayrıca ben çok fazla mumbar da yiyorum sıkıntısız ilerliyor gebeliğim çok şükür 🤷🏻♀️
Salser1985 OzgeSahin2 geçmiş olsun doktorunuz ne diyor sonuçta bir kere yemişsiniz antibiyotik içince geçer herhalde
Cansummm seymaabyk Eksik yazmışım yumurta elbette çok sağlıklı günde 2 tane bile yiyebilirsin az pişmiş yumurta demek istedim aslında eksik yazmışım☺️
Cansummm Zeyno890 yumurta zararlı demedim zaten kelime eksiği olmuş. Kendim de 36. Haftadayım hergün 2 tane yiyorum. Az pişmiş yumurta demek istedim arkadaşa
gokcecan Ciğerr 😅😅 çok severdim burnumda tütüyo. Aslında dr azcık ye dedi ama nedense korkuyorum. Şurda doğuma az kaldı bu kadar yemedim daha da yemem 😂 normalde de sağlığa zararlı olan şeyker hamilelikte tehdit oluşturuyo aslında. Misal sosis sucuk fastfood mayonez… tuz❌ Fazla şeker ❌ kreması çok olan gıdalar..