Ozlem05 5+1 bugün sükurler olsun keseyi gordum darisi kalp atisina insallahh Allahim herkese yasatsin bu guzel duygulari
Prenses23 150_gelartik EdanrAy Ozlem05 kızlar ben kontrole gelmiştim 5+ 6 olmuşum ve bebek kalp atışını gördük karından 😭 çok şaşırdım
Prenses23 Prenses23 Huri54 8152 Seher112 Burcuakb_ kızlar ben kontrole gelmiştim 5+ 6 olmuşum ve bebek kalp atışını gördük karından 😭 çok şaşırdım
150_gelartik EdanrAy kuzu ya senin ultrason kagidinla benim ki ayni kese boyutu hangisi bu degerlerden
EdanrAy 150_gelartik 150_gelartik fotografi tum cekermisin canim altta kösede yazilar olacak kesenin cm i yazacak
Prenses23 150_gelartik kuzum gs yazıp karşısında cm si yazması lazım. Ordan bakıyorsun boyutuna. Benimde senin gibi duruyor ama arkadaşın baya net cıkmış ultrason iyiymiş galiba
Prenses23 EdanrAy bu arada cnaım kafatasını hiç kafana takma. Ben ilk ultrasona girdiğimde seninki ile aynıydı kese boyutum. 0.85 mm idi 5+4 günlüktü her cihaz Farklı ölçüyor
Prenses23 EdanrAy noktanın altında bir şey var yolk kesesi sanırım yanlış görmediysem haftaya netleşir kuzum
150_gelartik Prenses23 aaa karından göründü demek çok sevindim canım . benim ki dun 5+6 idi sadece kese göründü 😣
Huri54 Prenses23 ayyyyyy ağlıcam bak şimdi çok şükür darısı bizim başımıza ben daha bebeklerimi görmedim of bulantılarım da yok 🥺🥺
Emne123 Benim gittiğim de doktora 17 günlüktü keseyi göremedik gideli iki hafta oldu bekliyorum bakalım 21 Eylül de gideceğim umarım kalp atışını ve keseyi görürüz 21 Temmuz son adet tarihim