Denodeno Prenses23 hımm ekranı yaklaştırınca bişeyler var dedi doktorum boş gebelik değil büyük ihtimalle dedi ama bakalım 10 gün sonra görücez canım
150_gelartik Prenses23 bugün ilk kez yaptım nasıl hergun yapacam bilmiyorum ben de göbekten yapicam ama morarma olursa mecbur kola gecerim
kuzeylianne Prenses23 vajinal olarak muayene gerekmedikçe yaptırma zaten tatlım. Açılmaya sepeb oluyormuş diye duydum. Hadi bakalım daha baslardasın, hayırlı ugurlu olsun.☺️ Ben 13. Haftamdayım.🥰🧿
EdanrAy Kizlar normalde adet tarihime göre 5+3 olmam gerekiyordu ama bugün ultrasonda 4+6 gözüküyor bir sorun olurmu? Bu arada tüp bebekti. Birde düşük riski olup olmadığı belli olur ultrasonda degilmi
Prenses23 EdanrAy canım çok gün farkı yok her ultrason Farklı ölçüyor kese dolu gibi içinde yolk sac var sanki 💕
150_gelartik EdanrAy kuzu ya senin ultrason kagidinla benim ki ayni kese boyutu hangisi bu degerlerden
Smnerdgn33_58 Kızlar 5+4 ğm havalar baya sıcak ama ben ekstra terliyorum sizde de bu oluyor mu acaba gebelikten mi allahım affetsin dayanılmıyor sıcağa
150_gelartik Huri54 eczacı dedi valla bunu bana bilmiyorum ki elimde su an 50 adet var iğneden bittikçe alicam