Prenses23 6+5 canım midem bulanıyor mutfağa giremiyorum bi ara iyi hissediyorum sonra yine bulantı herşeyi yemek istiyorum ama yiyemiyorum şişkinlik göğüslerde büyüme var haftaya kalp atışını duymaya gidicez bakalım 🤔 👶🏼🥰

150_gelartik bende biraz önce geldim kuzum bebek çok yukarı kaçmış rahmin en korunaklı yerindeymiş çok şükür kalp atışı için haftaya çağırdı 😇 çok şükür herşeyimiz iyi kan testleri yapıldı haftaya bakalım neler olacak 😍

Burcuakb_ maşAllah canım benim inşAllah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın 🥰

Denodeno kesenin içinde küçük bir kese daha oluyor canım. Yolk kesesi. Bebeğin beslenme hortumu diyorlar. Onu görünce boş gebelik olmadığı anlaşılıyor ama Şuan daha erkendir belki görmek için

Huri54 dur bakalım bana 10 gün sonra gel dedi ama ben 14 gün sonra gidicem sen ne zaman gidicen tekrar

Sahrammm seninki ne taraftaymış Canım benimki sağ tarafa tutunmuş . Zaten hep o taraf sancıyor. Maşşallah canım haftaya hangi gün gitcen

@Prenses23 bende gittiğimde doktor son adetine göre 5haftalik hamilesin ama bir hafta geç döllenme olmuş kese 4haftalik dedi sadece keseyi görmüştü hatta onuda vajinal ultrason la bakıp öyle gördü normal ultrosonla keseden emin olamadi iki hafta sonra gittim tekrar kalp atışını da duymuştuk çok şükür darısı başına

150_gelartik haftaya pazartesi gidicem kuzum. Beni. Sağda büyüdü ama doktor solumda en üstte buldu bu gün iki gündür de solum da ağrı var 🤷🏼‍♀️

Sahrammm aaa 2 gün sonra kalp atışına mi bakacak hemen oluşacak mi benim de sağ acıyor sağ daymis kese