Minnak Eceme kavuşma hikayem 😍
25 günlük bir prenses olduk bile 🥰
Annemlerdeydim eşimin iş çıkışında buluştuk eve birlikte geçelim dedi sonra giderken yol üzerinde hep cok severek yediğimiz bi köfteci var oradan köfte aldık eve geldik tabi saat 9 a geliyo bi guzel ekmek arası köfteleri götürdük 😂 saat epey geçti ikimizde o kadar cok su içtikki hatta bi ara bugun niye kanamadık suya dedi eşim yatım litrelik bi bardagım var onunla kaç bardak içtim hatırlamıyorum neyse yattık saat 12 yi geçiyodu eşime ben uyuyamıyorum bi türlü dedim oda sıcaktandır dedi 1 e kadar uyuyamadım sonra bi sıcaklık hissedip uyandım o kadar suyu içersen böyle olur tabi dedim içimden eşimde duymasın dalga gecer uyanmadan dusa giriyim diye kalktım girdim dusa kurulandım tam yeni camasr giymek için ayagımı kaldırdım tekrar kacırdım bu aralarda cok çişli biri olmuştum aklıma suyum olacagı asla gelmiyo neyse onuda değiştirdim banyoda oldugum yerde şarıl şarıl bacaklarımdan aktı suyum eşime seslendim duymadı telefonunu aradım cabuk banyoya gel diye küçücük evde duymadı sesimi bu arada saat 2 grldi banyo kapısına bana saf saf bakıyo bişeyde söylemiyo neyse sen biraz daha yat uykunu al dedim ben sancı gelmesini bekleyim o arada hala suyum gelıyo ve nişanımda gelmeye başladı ben giyindim cantamı kontrol ettim tekrar dusa girdim abdest aldım evi toparladım 3 te sancılar girmeye basladı 10 dk bir eşimi kaldırdım sancılar sıklasmaya basladı 5 dk düştü biz evden cıktık 4 te hastanedeydik %70 acılmayla benı doguma aldılar cıktık yukarı beklıyoruz saat gecmek bilmiyo benım sancılarım acılmayı ilerletmediği için sabah saat 8 e sogru suni sancı taktılar sureklı yatdiyorular yatamıyosun hareket etmek istiyosun onlar gittikce kalktık yaylandım saga sola ve derin derin nefes aldım biraz rahatlıyodum sonra saat 10.30 gibi acılma tamam dediler hemen yatagı çatala cevirdiler benı hazırladılar dogumu baslatıyolar agzımda maske takılı zaten hiç cikartmadılar tek kötü sey maskeyle dogum yapmaktı sanırım sancı gelince ıkın diyolar sancıda geliyo ıkınma isteğimde geliyo ama maske yuzundn burnumdan derin nefes alamıyorum nasıl ıkınayım yalvarıyorum doktora nolur maskemı acayım diye izin vermediler resmen bogulcak gibi oluyodum en sonunda Allah bi güç verdi ıkındım 10.55 te Ecekuşum karnımdan kayıp gitti o boşalma hissi o kadar tarifi mumkun olmayan bişeyki 🥰 maske yüzünden bebegımde oksıjensiz kalmıstı hem taşikardı oldu hem solunum sıkıntısı gelişti yenidogan gözleme goturduler 7 saat ayrı kaldık sonrasında getirdiler giydirdim kokladım sardım sarmaladım emzirdim ertesi gun taburcu olduk 🥰