61Aysen prm1994 mide bulantimdan cok ilk 3.5 4 ay mide yanmam asiri oldu suan iyiyim şükür bebeğim erkek bide aklinda bulunsn erkek bebekte yuzde dokuntuler oluyo leke olmuyo bide bel agrisi cok oluyo varmi sende de bunlr
prm1994 61Aysen yüzümde sivilceler çıkardı gebe kalmadan önce hala çıkıyor ama azaldı sanki. Bel ağrım oluyor ama çok değil bakalım artık öğreneceğiz inşallah az kaldı 🤗
Poyraz_basak prm1994 ayy bence tam tersi o benim oğlan da çok kusuyordum ben hele mide yanması off diyorum gece uykumdan uyandırdım şimdi 6+4 hamileyim maşallah hiçbir şey yok böyle devam eder ins yoksa sonradan mı baslar bilemem 😀😀
61Aysen Poyraz_basak cok erken gecms belirtilr nazar degmesn valla bn 4 ay mide yanmasiyla ugrastim sodayla ayakta durmya calisiyodm cok berbatti ama kusmam ole hergn asiri olmadi 2 gnde bir faln kusardm ozellikle.sabhalri
Nezosikra prm1994 cinsiyet ne peki canım ben 3 üncü kızıma hamileyim ama diger 2 kziimdan zor bi aserme dönemi geçirdim yaslandim sanırım🙈🤗🤗
Merdgn prm1994 İlgisi var mı bilmiyorum ama benim 12. haftada bitti bulantım. İlgisi var mı bilmiyorum ama benim 12. haftada bitti bulantım. Oğlum var 😊
Yakupemelbatuhan prm1994 benim erkek o kadar mide bulantisi yasamadim ama cinsiyetle alakasi oldugunu pek sanmiyorum bünyeyle alakaai var
deletedmom559 prm1994 bende 5 haftalık hamileyim benim de yorgunluk halsizlik mide bulantısı var ama kusmadim henüz o zaman benim de kız mı olucak 😍 🤭
Neslihankk prm1994 4 sene once ilk hamileligimde Erkek olduğunu ogrendik 5 ay boyunca cebimde poşetle gezdim bulantı kusma o biçim 🤭 insan içine çıkamıyodum🤣 2. Gebeligim hic bulanti kusmam olmadi 2.oğlumu bekliyorum 🤷🏻♀️💙