prm1994 Merhabalar herkese erkek bebekte bulantı az oluyor, kız bebekte çok oluyor gibi bişey okudum. Bulantım çok az oldu. Bebeğimin cinsiyetini öğrenmeme bir hafta kaldı çok sabırsızlanıyorum ☺️ Cinsiyet öğrenen annelerden bunu deneyimleyen var mı 🤗
Nezosikra prm1994 bende insan vücuduna gore degisiyor canım 2 kızım var cok kolau bi hamilelik geçirdim suan 3 üncü kizima hamileyim bulantılarıma ilac kullandim ta düşün yani bence cinsiyetle alakasi yok diyorum senin nasil geciyor🤗❤
prm1994 Nezosikra ben şimdi 15. haftadayım çok şükür aşırı bulantım hiç olmadı. Sadece yerken bir anda yiyesim kaçıyor ve bırakıyorum 😊
Nezosikra prm1994 cinsiyet ne peki canım ben 3 üncü kızıma hamileyim ama diger 2 kziimdan zor bi aserme dönemi geçirdim yaslandim sanırım🙈🤗🤗
Samira1132 prm1994 17 haflaılgız şimdiye kadar cok rahat bi hamilelik geçirdik . Bana bakan kesin Erkek diyordu ama cinsiyeti kız 😊
maras46 prm1994 merabalar biz 21+1 olduk cinsiyetimiz erkek bence bu belirtiler cinsiyetle alakalı değil bünyenizle alakalı ama genel olarak erkek olunca sag göğüs ucu daha belirgin olurmus falan diyorlar ben hiç dikkat etmedim bu tür seylere
ayseguler01 prm1994 Çok alakası olduğunu düşünmüyorum canım, benim ilk haftalarım berbattı 🤮 oğlum olacak 20+3 deyiz çok şükür çok oldu geçeli
berfunya prm1994 alakası yok. İlk çocuğum kızdı bulantım çok oldu ama bu sefer ki erkek bulantıyı geçin sürekli istifra ettim.
Gulsen4224 prm1994 öyle değil aslında cnm benim ilk erkekti bi bulantı kusma 4 ay sürdü yattım ancak başka bişey yok bundada bişey yok şimdilik ne olcak bilemem daha minnak🤭
Annem1 prm1994 cinsiyet değiştirmez ise bu tez çürür 😁aşırı derecede ilaç kullanacak kadar çok bulantı yaşadım ve cinsiyeti erkek🤗