Ffc2224 ttuceee genelde 17 ile 24 arasında haftada oluyor genelde bebegin hareketlerini hisettikten sonra yapıyorlar
Bltays ttuceee Canım bende asm de hemşireyim normal de 16 dan itibaren yapılabiliniyor. İstersen 20. Hafta da olur ama bizler 16. Haftadan itibaren yapıyoruz . 1. Doz ile 2. Doz arası da 4 hafta olması gerekiyor
ttuceee Bltays evet öyleymiş canim ilk gebeligimdeki ebemi aradim o da sistemden bakti asi vakti açılmış 16 dan sonra yapıyoruz yatırabilirsin dedi
Dlcimr ttuceee. Er ken canm niye oyle aramışlar seni 20 hafdalık ken vurul gine doktorana sor danış bilgi alll
buseyusuf27 ttuceee ılk doz 20. hafta ıkıncı doz 24. hafta cnm toplamda 1 ay olması gerekıyormus yanı 29-30 gun arası
ttuceee buseyusuf27 evet iki doz arasi 4 hafta olmalıymış 17 olunca bana erken geldi ilk gebeliğim 20 hafta yapıldı çünkü ama 16 dan sonra oluyormuş sorun degilmis
ttuceee Taze-anne dogum aninda kullanılan aletlerden herhangi bir mikrop bulaşırsa diye önlem amacli yapılıyor sezeryan da kullanilan nester makas gibi bu şekilde biliyorum yani bnde