Babyy1S ttuceee izlem yapmasi gerekli ben 17 de izlem yaptirdim rutin kan idrar tansiyon vs bunlara bakildi 20 de yaptirmak daha iyi dedi ebe 20 de ilk doz 24 de ikinci doz oldum
ttuceee Hatun123 Dlcimr Cicilibicili Hatun123 ilk gebeliğimde 20 haftada vuruldum bugün sağlık ocağı aradi yarin asiya gel dedi yarin 17+1 olucaz gitmeyin o zaman
Bltays ttuceee Canım bende asm de hemşireyim normal de 16 dan itibaren yapılabiliniyor. İstersen 20. Hafta da olur ama bizler 16. Haftadan itibaren yapıyoruz . 1. Doz ile 2. Doz arası da 4 hafta olması gerekiyor
Dlcimr ttuceee. Er ken canm niye oyle aramışlar seni 20 hafdalık ken vurul gine doktorana sor danış bilgi alll
ttuceee Babyy1S izlem.icin cagirmiyormus oyle dedi kan idrar doktorun isterse dedi şehir değişikliği oldu bizim ilk gebeligimde izlem yapılıyordu
ttuceee Arasarzu Cicilibicili doktorumu aradim simdi yaptır sorun olmaz dedi ama yine de icim rahat etmedi yarin gitmicem haftaya giderim ararsa da biseyler derim artik. bu sağlık ocagi aşıları da hep erken cagiriyordu oglumun asilarinda da sorun yasadik hep
Arasarzu ttuceee Aynen erken çağırıyorlar 19 da 20 de yaptırın en iyisi bebek hareketlerini hissettiğiniz zaman daha iyi oluyor ebede soruyor hissediyor musun diye
ttuceee Deletedmom417 detaylı icin 20 21 haftada dedi doktorum bugun sabah daha kontrolüm vardi 21 haftaya randevu oluşturdu
ttuceee Bebiss123 gidilebilirmis 16 haftadan sonra yapılması sorun değilmiş doktorum da sorun değil yaptır dedi