Hira_meyren Merve__ masallh ya okurkej güldürdün beni rabbim sağlıkla büyütsün analı babali insallh Allah bagislasin ♥️♥️🙏🤲
Kiwi12 Merve__ aynen.bende çok sasrdim hangi hastaneye.gittinki sen bende sanciyl agittim açılma deilde yumuşama var dediler serum takip gerilettiler spami gönderdiler daha.da.gelesi yok çocuğumun🤣
Merve__ Kiwi12 Hainler işte🤣 Viyana’da Rudolfstiftung diye bi hastanede canım, Ay sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bebişinn🤲🏻♥️
RabiaMG Merve__ dogum korkusunu hafifletti resmen anlattiklariniz 😊 Rabbim anali babali buyutsun İnsallah 🥰🤲🏻 37+3 olduk bizede kolay saglikli dogum nasip etsin İnsallah 🤲🏻🥰
Merve__ RabiaMG Ayy valla hiç korkma, bende çok korkuyodum ama korkulacak bisey yok kuzum Rabbim yardım ediyo bol dua et♥️ Sağol canım aminn, İnşallah sende kolay ve güzelliklerle dolu bi doğum geçirirsinn🤲🏻😍
Merve__ efeninannesi5 Aynen valla çok şükür hiç korktuğum düşündüğüm gibi olmadı😌 Ay niye o kadar zorladılar
DaisyMom Merve__ muhtesem bir dogum hikayesi olmuş harikasin 🙈 hele kaç kere okudum şey dedin ya popomu tutuyorum kakami yapmiyim diye ahahha diye yazdin koptum gulmekten 😂😂 harika anlatmissin bu enerjin hiç eksilmesin.Minigin ve esinle musmutlu yuvaniz olsun masAllah size 😍😍😍
Merve__ DaisyMom Sağol kuzum🤣♥️ Ama yaa gerçekten direk popoya vuruyo sancı cidden ben altıma yapıcam sanıyodum hep popomu tuttum yapmıyım diye acayip değişikti🤣🤣 Ay eksilmesin tabii daha çok lazım bu enerji bana ahah🤣 ALLAH razı olsun kuzum aminn cümlemizin inşallahh🤲🏻😍💛
RabiaMG Merve__ ediyorum zaten canim cok saol ❤ Amin Rabbim hepimize kolay guzel dogumlar nasip eder İnsallah🤲🏻🥰
Gunel12345_ Merve__ ALLAH sagliar versin ikinizede🤲 benimde 38 haftam vee dişki renginde akintim var ve bu gun doktorum suni sanci vericek o kadar cok korkuyodumki moral oldu bu yazdiklarin👏💞
Merve__ Gunel12345_ Aminn sağol kuzum♥️ Yaa hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah bebikini canım aynen hiç korkma güçlü ol sen anne olacaksın!💛