Evett kızlar bende doğurdum hemde 37+1 günlükkenn, bebeğim daha fazla durmak istemedi çıkıp geldi anasının kucağına🤣♥️ Neyse gelelim doğum hikayemee, ben 4 gün boyunca hafif hafif sancı çektim ve ben sanıyorum ki kabızlıktan meğersem bebeğim gelmeye hazırlanıyormuş neyse ben eşime dedim kabız oldum rahatlamak istiyorum hastaneye gidelim, gittik hastaneye dedik kabızlıktan geldim beni direk nstye bağladılar hafif hafif sancılar çıktı,dediler suyun patlamış 1 santim açıklık var her an bebek gelebilir durup eşimle şok olmuş bi şekilde birbirimize baktık çünkü biz daha beklemiyorduk erken falan diye.. Bana dediler eve gidemezsin hastanede yatışın yapılacak ben iyice şaşkın şaşkın bakıyorum ki bide yurt dışında yaşıyorum almancamda yok🙄 Eşime dedim bana evden çantayı getir neyse eşim gitti çantayı falan getirdi ben kaldım hastanede ama eşimin arkasından da ağlıyorum ben kalmak istemiyorum diye🤣 Salı oldu baktılar açılma var mı diye yok verdiler suni sancıyı sürekli kontrole geldiler ne açılma var ne sancı var🤣 gece yine suni verdiler yine olmadı açılmayla sancı🙄 Çarşamba günü öyle bi suni verdiler ki öyle böyle değil, dediler kahvaltıdan sonra gel sancına bakalım tamam dedim kahvaltımı yaptım sonra duşa girdim gittim nstye hafif hafif geliyo sancı neyse uyuya kalmışım napim yarım saat boyunca bağlıyız o zıkkıma sonra bi sancıyla uyandım öyle bi sancı değil, dedim aha Merve geliyo seninki🤣 Başladı sancılar bende başladım bağırmaya🤪 doğuma eşimi sokacaktım oda hayal oldu… Eşime mesaj attım sancılarım başladı gelecek bebek diye sende gel bana destek ol dedim ve bir mesaj geldi aşkım gelemem 2 kişi çalışıyoruz yasak gelemem diye aha ben o sancının içinde sinirlendim dedim nasıl ya beni yalnız mı bırakacaksın.. Neyse ben sonra eltime yazdım dedim gel doğuruyorum ben😌 Sancılarım git gide artmaya başladı eşim aradı naptın diye ben başladım trip atmaya bi yandan sancıdan kıvranıyorum bi yandan da eşime gelmedin yanımda olmadın, ben seni istiyodum yanımda işte sen böylesin gelmedin diye trip atıyorum o zavallımda bana daha açıklama yapıyo dedim sus tamam ayşe geliyo kapat🤣 Neyse kızlar sancı vurdu benim popoya sanki kaka yapıyorum ebeye diyorum sanırım ben kakamı yaptım ahaha🤣 ebe bakıyo hayır sana öyle geliyo çocuğun kafası baskı yapıyo diyor ama ben popomu tutuyorum kakamı yapmıyım diye ahah🤣 Saat oldu 2 eltim geldi ben sancıdan duramıyorum diyorum hadi kızım gel artık yoruldum dayanamıyorum derken suyum patladı ve artık gelmek üzereydi minik kızım, derin derin nefes al diyo ebe ama alamıyorum ki bağırıyorum deli gibi🙄 ıkınıyorum diyolar aha saçları gözüktü hadi daha güçlü ıkın ıkınıyorum diyolar kafası çıktı derkenn saat oldu 14:50 veee geldi benim minik kız kavuştuk artık birbirimize👼🏻🤍 ama içimden çıktığı gibi bi rahatlama geldi yok öyle bisey🤣 koydular üstüme minik kızımı oda üstüme işemez mi oh sıcak sıcak işedi🤣🤣 Tam 2 saat sürdü doğumum ama beni doğurtmak için sürekli suni verdi hain gavurlar, ve bu arada 2-3 dikişim var sadece sürekli dua ediyordum normal doğum olsun diye şükür normal yaptım 😌 Erken kavuştuk civcivimle ama olsun şimdi yanımda yatıyo minik minik🤍
Size tavsiyem ki her şeyinizi hazır edin benim çanta doğumdan 5 gün önce falan hazırlamıştım, beşiğimizi daha almamıştık mesela ama bebik geldi ben hastaneden çıkana kadar beşik gelmiş babası kurmuştu bizim bazı şeyler hep son dakkada oldu, ertelemeyin yok daha gelmez erken demeyin bence çünkü bebik bu ne zaman geleceği hiç belli olmuyor vallahh🤣 Ayrıca Eylül anası olucam derken Ağustos anası olduk biraz daha şok var üstümde doğum süreceği aklıma geldikçe oha diyip gülüyorum öyle ahah🤣 Abo çok uzun olmuş valla okuyanlar hakkınızı helal edinn☺️ Doğru ıkınmayı bildikten sonra doğumda kolay oluyo ve Rabbim yardım ediyo bi yerde, ben iyi kötü biseyler yaptım 2 saatte geldi benim kızz👼🏻 Doğum yapacak anneler Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağ salim bebişlerinize kavuşursunuz🤲🏻♥️