TEMTEM26 sabr_sukur_dua özelden konuşabilme olanağı var mi bu uygulamada bilmiyorum ama öyle birşey varsa neler yaptigimi paylaşabilirdim seninle de canım.
merveovunc Mizgin2020 instagramdan aldım ben ve doktora da onaylattım yumurta çatladığı günü gercekten gosteriyor bazıları yanlıs gosteriyor
Ozge3_prsk Mizgin2020 hayır adet bittikten 2 gün sonra olmaz canım yumurta takibi yapmalısın uygulamalar var indir ordan takip edebilirsin, ve sadece 3 -4 defa deneme yapın sık sık yapmayın ve en önemlisi stressten uzak durun
Edtu94- Mizgin2020 inşallah olur canım. Adetten bir hafta sonra ilişkiye girin .o iş olduktan sonra (anladin) bacaklarini dik sirtustu yat kuzu belinede yastık köy mümkünse 30.dk yat ❤🙈 sağlık probleminiz yoksa böyle kesin olurr 😘
BetulCndmr Sadece düşünmeyi bırak stresi bırak bende 1 yıl denedim ne zaman düşünmeyi bıraktım hamile olduğumu öğrendim. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın 🤲🏻
sabr_sukur_dua TEMTEM26 Ne guzel canim 😞senin adina cok sevindim ben esimden baska kimseye malesef anlatamadım birde burda bir kac arkadasla konustuk tam anlamiyla çözemedim malesef benim icin dua eder misin 😞😞
TEMTEM26 sabr_sukur_dua eşinde eminim benim ki gibi çok anlayışlı biriydi senin hazır olduğun anı bekliyordur ama inan ki desteksiz çözülmüyor ama senin için dua edeceğim canım
1PrensAnnesi Mizgin2020 psikolojikmen hamile kalamayan öyle çok ki sırf benim ailemde 3 kişi var böyle önemseme düşünmemeye çalış bi bakmışsın olmuş
diyhomelif Mizgin2020 maydanoz , limon suyu , reyhan, herturlu yeşil çay, sade kahve, pul biber zerdeçal zencefil ıhlamur yemeyi içmeyi bırak 2 aya kalırsın kuzu
phdmom Mizgin2020 ben de 6-7 ay istedikten sonra nasip oldu bence en önemlisi kafaya takmamak tam artık umurumda değil olur olmaz dediğim zamanda oldu şok olmuştum. Bence her şeyden önemlisi bu, önce bunu halledin.
Zuhal1 Mizgin2020 omega 3 iç canım havuç hergün yumurta ye eşinde kahve içiyorsa çay çok fazla bıraksın Allahın izniyle kalırsın
minikcivcivim Mizgin2020 bence doktorunu değiştir canim olmazsa bende adam akıllı cevaplar alamıyordum değiştirdim doktorumu simdi ki daha iyi hayırlısı olsun inşallah canim rabbim tez zamanda yavrunu nasip eder inşallah 🌸🌸🌼🌹
1PrensAnnesi Mizgin2020 inşallah düşünmeden takmadan geçen bi dönem olur ve olumlu sonuç oluşur ne güzel şanslısınız ki bişeyiniz yok rabbim geciktirirse güzelleştirirmiş en güzeli geliyo bencede takmayın inşallah