Mizgin2020 Öncelikle stressiz olmaya ve beslenmenize dikkat edin. Yumurtlama dönemlerinizi de hesaplayın her ay ne zaman yumurtlayacağınızı tahminen gösteriyor (internete düzenli regl başlayış bitiş zamanlarınızı yazarsanız otomatik hesaplayan uygulamalar var). Ben kendimden örnek vereyim. 1,5 yıl boyunca istedim ama olmadı çünkü bir yandan çok stresli bir işte çalışıyordum özel bir kolejde öğretmendim ve çok yoğundu kafam, bedenim artık error veriyordu yani stresten 🙄 İşi bıraktım bir süre dinlendim kafamı topladım ne zaman ki evde odak noktamı başka şeylere verdim çocuk isteğinden uzaklaştım ( tabi denemeyi hiç bırakmadık sonuçta çocuğu leylekler getirmiyor😂) Her neyse en ama en çok az taktığım zamanlarda hamile olduğumu öğrendim.
Kesinlikle stresten uzak durun, bol sıvı tüketin su alımı çok önemli, kafein şeker vs bunları çok tüketmeyin en önemlisi çok düşünmeyin.
Kendinizi oyalayacak bir şeyler bulun hobi edinin spor yapın.
Her ay düzenli olarak yumurtlama zamanlarınızda da gerekli olanı yaparsanız inşallah olur , bir de dua çok önemli bazen sözlü istemek gerekiyor gerçekten😇