ayminaninannesi Arkadaşlar merhaba adet günüm 20 si idi ve birkaç gündür ovulasyon takibindeyim yeni kullandigim için anlamadım ben tekrar mi yumurtluyorum sürekli çift çizgi cikiyo sadece dün biraz silik çizgi cıktı bugün yine aynı koyu anlamadım ne zaman birliktelik olsa iyi olur yardımcı olurmusunuz https://imgyukle.com/i/xrdwaG
Tugce1803 ayminaninannesi Daha yumurtlama olmamış teste devam et. Bir de testi sabah değil öğlen 2 de yap
zeyzey95 ayminaninannesi iki çizgi çıkar canım hep önemli olan iki çizginin de aynı koyulukta olması yada t çizgisinin c den daha koyu olması o gün yumurtama oluyor sonra test tekrar silikleşene kadar iki günde bir ilişki yaşayın silikleşince yumurta çatlamış oluyor. Adetin düzenliyse 2-3 güne yumurtama olur inşallah
ayminaninannesi Tugce1803 sabah ilk idrarla değil 2. Ile felan yapıyorum gün içerisinde iki tane yapsm da oluyormu
ayminaninannesi zeyzey95 ınşallah canım bende anlamadım da bugün biraz koyulasti gibi inşallah kısa zamanda yumurtam catlar
Bus_ak18 ayminaninannesi ovulasyon testini öğlen 2 3 gibi yaparsan daha net sonuç alırsın. İşlem öncesi 2 3 saat su alımını azaltman gerekiyor canım iki çizgide aynı koyulukta olması lazım
Tugce1803 ayminaninannesi yine de olmaz sabahki test doğruyu göstermez boşuna test harcarsın. Öğlen saat 2 de yap 2 saat sıvı almadan
ayminaninannesi Bus_ak18 tamam canım bugün sabah yapmıştım da gün içerisinde öğlen 2 gibi tekrar yaparım
Aykem ayminaninannesi ovulasyonu bir kere yap cnm yarın yaparsın 2-3 gibi hergün aynı saatte yapmaya çaliş
Asoooo13 benimde aynı adet bitiminden beri hep çift çizgi ama henux ıksıde aynı koyuluga gelmedi neden öyle anlamıyorum bir türlü acaba bendemi sorun var adetin 17 18.günü
ayminaninannesi 34Gizem t çizgisi koyu ama c kadar degl peki o halde nenoluyo birliktelik olmasa olurmu yinede değerlendirmekte faydası varmi
34Gizem ayminaninannesi canım dün benim dediğin gibiydi değerlendirdim az önce test yaptım yumurtlwmışım bugün mesela. Şimdi 4 günü değerlendirmek gerek 😁 üstelik uygulamaya göre 2 gün önce yumurtlama oldu
ayminaninannesi 34Gizem bende her gün aynı bugün henüz yapmadım ovulasyon sıvı alımını kesti. 1 saat snra yapicm insallah