Zeyha1 Sedaca Aaa bende şimdi muayene oldum bebek aşağı inmemiş acilmam yok daha var gibi gözüküyor ama sen öyle diyince bı tedirgin oldum şimdi çatı muayenesinden sonra açılması olan oluyo ne bileyim
Sedaca Zeyha1 hıc tedırgın olmayın suyum gelecegını bıle anladım tuvaletım gelmiş gbı oldu o sekılde hıssettım. 2 saatlık yol gittim hastanem ıcın sabah 9 a kadar da beklettıler🙈 suyunuz bıle gelse sakın olun ve ıhtıyaclarınızı gıderın varsa.
Csnsu Sustek 39 olduk yarın kontrolumz var bakalım ne ağrım var ne sancım 🥳 kanalda da değilmiş cimcimem 😂 halada değil hissediyom ağzımdan cıkcak sankı yukarı yukarı geliyo şapsik
Zeyha1 Sedaca Benim şu an tuvaletin olmamasına rağmen tuvaletin var gibi gidiyorum bişey yok ama o his gitmiyor
Shira smg95 evet öyleymis, doktorumda öyle söyledi. Ama 1 saat bile sürmemesi cok sasirtici. Ilkinde sanirim 6 saat sürmüs. Demekki acilmanin büyük kismini hic fark etmedi.. bende 2. de biraz uzun sürecek bundan eminim 😞
smg95 Shira ilkide aslında o kadar uzun bi süre değilmiş, inşaAllah hayırlı ve kolay bi doğumunuz olur 🌺
Mrskantar MeryemSamed Sustek Allahım ins bana da böyle nasip eder ya 39+1 oldk bugün dr muaynesine gittim bebek kanala dahi inmemis agrı sancı hic bişey hissetmiyorm suyu da cok iyi dedi nstde hic sancım cıkmadı biraz üzüldüm bu duruma artık kızıma kavusmak istyorum ve su yazdıgınız postlarla bana o kadar umut oldunuz ki 🌸