Sustek Olabilir mi böyle bir şey😅 ne batma ne sancı ne baskı ne nişan var.. Açılma vs de yoktu geçen doktora gittiğimde, bebek kanala da girmemişti. 😅 38 olduk ama tık yok.. doktordan alır mıyız bebiş geliyor müjdesini acaba 😅
Sedaca Sustek bende hıc bır sey yoktu bır oncekı gun kontrolüm vardı sonrakı gece anıden suyum geldı sabahına dogum yaptım😅 hıc bır belırtısı yoktu
MeryemSamed Sustek benim hiç sancım falan yoktu aniden suyum geldi ardından sancılar ve iki buçuk saat sonra kızım dünyaya geldi hiç beklemiyordum 38+5dik bizde şimdi 22 günlüğüz maşallah 😇
fosforlukalem Sustek 39+3 olana kadar nst de sancı filan görmedik. Bebeğim kanalda değildi, açılma desen hiç yoktu. 39+3 oldum, saat sabaha karşı tam 04:52′de sancı ile uyandım. Öğlen 13:18′de kızım doğdu 😅
Melike3777 Sustek benim hiç belirtim yoktu sadece bebek bi tarafta toplanmış duruyordu gece 4 te suyum geldi doğum yaptım hastaneye gittiğimde de nişan gelmişti
Mrskantar MeryemSamed Sustek Allahım ins bana da böyle nasip eder ya 39+1 oldk bugün dr muaynesine gittim bebek kanala dahi inmemis agrı sancı hic bişey hissetmiyorm suyu da cok iyi dedi nstde hic sancım cıkmadı biraz üzüldüm bu duruma artık kızıma kavusmak istyorum ve su yazdıgınız postlarla bana o kadar umut oldunuz ki 🌸
Aryaliya Geçen kontrole gittiğimde bir bayanın hiç bir belirtisi yoktu doktor kontrolüne gelmişti sadede nst ye girdikten sonra doktor ona sadede bebeğin kıyafetlerini alıp gel demişti 😄😄
_Dyldrm MeryemSamed kaç kilo doğdu başı filan normal miydi benim bebeğim iri haftasından önde ve başı büyük normal doğum istiyorum ama sanki olmayacak gibi :( 38+4 üz bugün 3700 ölçüldü kilosu ama geçen haftalardaki bir iki doktora görünmüştum biri 3850 olcmustu biri 3900 bugünkü 3700 dedi
Sustek Doktor verdi müjdeyi. Bebiş geliyor Allahın izniyle🙋♀️Hic beklemiyordum, belirti yoktu hiç 😁😁😁 yatışım yapıldı
Sedaca Zeyha1 hayır hıc bır sekılde yoktu belırtı. Gece yarısı suyum geldı alttan muayne ettıler hıc bır sey yoktu bebek cok yukarıdaydı sabaha kadar bekledım hıc sancım olmadı sezaryene alındım
neslihann87 benim ilk doğumum öyle olmuştu ne nişan ne su hiç bişey gelmedi gece 4te uykumdan sancıyla uyandım sabah 11de doğum yaptım
Zeyha1 Sedaca Aaa bende şimdi muayene oldum bebek aşağı inmemiş acilmam yok daha var gibi gözüküyor ama sen öyle diyince bı tedirgin oldum şimdi çatı muayenesinden sonra açılması olan oluyo ne bileyim
Shira Sustek bana yengem anlatti: Yemek yapiyormus evde ve birden sancilar girmis. Ilk cocuga bakmasi icin ablasini aradi. Evi biraz mesafede oldugu icin 40 dk falan sürmüs gelmesi. Sonrasindada ebesini aramis. Ebe geldiginde ise. Acikligin tam oldunu görmüs ve hastaneyi unut evde doguracaksin demis. Hersey 25 dk icinde olmus.. ablasi güya ilk cocuga bakmak icin geldi ama geldiginde ikinci cocukta dogmustu bile.. Ablasida tabi bu manzara karsisinda sok olmus 😂
Bsraydin Ilkinde aciklik var nöbetçiyim gece bi gel bakalm ilerlemis mi dendi gece gittim suni verdiler. gittigimden beri toplamda 4 saatte dogum oldu. Ikincisinde de belirti yoktu ama onceki gece uzun yuruyus yapmistim. Sabah hafif agriyla kalktim baktm nisan. Sonra hemen dogum dalgalari basladi sık sık..2 saat icinde hastaneye gittim direkt doğum oldu😁♥️ ins bu seferki de cabuk olur
ArasveAnnesii Sustek Benim ne nişan ne su hiçbir şey gelmedi. Sabah sancı başladı hafif hafif akşam üstü doğum yaptım