Elvankovan Yarın sabah yatışım yapılacak suni sancı ile bebeğin suyu azalmış dedi böyle Doğum yapan var mı arkadaşlar korkuyorum
Btl_ozn Elvankovan ben yaptim cnm 14 gun oldu yatısim yapıldığında 4 5 cm açıklığım vardı suni sanci ile 3 saatte doğumum oldu suyumu ebe patlatti doğum ilerlesin diye
Miniklerim03 Elvankovan bnde kendi sancım gelmediği için yapmıstım günü dolmustu bebegin baya zorlandım ama 16 saat sürdü acılmam
BurcuYavuzSeymen Benimde suni sancı ile yatışım yapılacaktı sabah kendi sancılarım geldi süreyi hızlandırmak için bi yarım saat takıldım sancılarımı düzene soktu korkma hep dua et
Elvankovan Tolsel suni sancı vereceğim 4 cm açıklık olunca epiduralini takarım dedi size de öyle birşey yaptılar mı
Btl_ozn Elvankovan evet yarin bakar normal yapacaksaniz zaten arada kontrol ediliyor ne kdr olmus diye Rabbim kolay doğum nasip etsin hic korkmayin Rabbim sabrını veriyor kucagina alınca herseyi unutuyorsun 14 gün oldu kokusu ömre bedel 😘
Elvankovan Benimde erkek bebek kanala girmiş dedi 38+3 günlük bizde inşallah dua ediyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun doktor suyu azalmış yarın sabah deyince korktum birden
Tolsel Elvankovan evet cnım ama bana baştan bişey taktılar alttan ilaç gibi onunla 4 cm açıldı sonra suni sancı verdiler ben baştan dayanıyordum ama uzun sürdüğü için epidural taktırdım
aysgl24c Elvankovan bende ilk kızımda suyum azalmış dediler aldılar doğuma ama rahim açılmadan verildigi icin sancım çok oldu...allah yardımcın olsun ben sabah 8.30da yattım gece 00:45de dogum yaptm...belki kişiden kişiye degisir....
Sarayhelvasi Kızlar suni sancıyı aldıktan sonra yatarak mı yoksa koridorda yürüyerek mi bekliyoruz? Merdiven inip çıkmaya çalışsak olur mu sizce? Almanya’da bi tanıdığımın doktoru sürekli merdiven in çık demiş sancı olunca açılma kolay olsun diye hastanede
Miniklerim03 Sarayhelvasi her yarım saatte nstye baglıyolar o zaman yatıyosun sancı odasına almıslrdı bni 3 kişiydik bnle beraber koridordo sürekli yürüyoduk nstden sonra
Sjsjsjjs Elvankovan 35 gün önce günü doldu için suni sanciyla çatır çutur doğurdum anammm😂😂😂 Inan insan doğum yaptıktan sonra yine olsa yine yaparım dersin 😘😍 Rabbim hiç bir güzelliği kolaylıkla vermez herşeyin bir zorluğu var ama imkansız degil😎😍😘😘 Allah yardım eder 💕💫
Elvankovan Sjsjsjjs maşallh o kadar pozitif bir annesiniz ki inşallah bnde yarın çatur çutur doğururum kaç saat sonra kurtuldunuz