Asyam-Linam peki ya arkadaşlar size bi sorum olacaktı bu ilk gebeliğim daha 8 haftalığız fakat sürekli bebisi gormek istiyorum daha hissetmedim için bi korku oluyor acaba bir şey mi oldu bebeğime nasil atlatabilirim bu korkuyu ❤
Bebek-geliyor Asyam-Linam hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin Rabbim çok güzel duygu birşey olacak mı diye korkarak geçirmeyin bu güzel zamanlarınızı dua edin uzanın dinlenin su için bol bol. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bende 15+4 deyim. Başından beri düşük riskim var ve kanamalarım oluyor😞 Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin🐣
Aysel_11 Asyam-Linam emin ol bu hamileliğin süresince devam edicek ama içini ferahlatman gerek bi şey olmaz olmuycak gibi 😉
sevimlieyuboglu61 Asyam-Linam ah bende ilk gebeliğim de öyleydğm hep bir endişe hali . Şu an 2. Bebeğime hamileyim ilkinin peşinde koşturmaktan aklıma gelmiyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Busraata33 Asyam-Linam bende de vardi o korku sürekli konuşuyordum,Kur’an dinletiyordum dua ediyordum öyle atlattik,kalp atışını dinleyince geciyor allah sağlıkla huzurla kucağına almayi nasip etsin
Ezgieknci İyi düşünün iyi olsun Allahın izniyle sağ salim kucağınıza alın 🥰 hareket etmeye başlayana kadar bende öyleydim sonra hareketlerini hissettim çok şükür dedim 😊
Asyam-Linam Ezgieknci Bide cok istedim ben 3 yillik evlilik sonucunda oldu ve hic bi sorunumuz.yokken o yüzden telaş ediyorum ❤
Ezgieknci Asyam-Linam her nasip vaktinde güzelmiş dikkat edin ama ağır kaldırmayın uzanmayın cinsel ilişkiye ara verin doktorunuz daha iyi bilir tabiki ama bunları hep öneriyolar inşallah sağlıcakla gelsin minik 🌸
Minikoocum Asyam-Linam bende ayni telaştayım 5. Haftam daha baya minik yarın görrcez keseyi ama baya stresli bir bekleme 😖
Asyam-Linam Bebek-geliyor amin amin Rabbim hic birimizi evlat acısıyla sınamasın Rabbim safi ismiyle sıfanızı versin 🤲❤❤
Asyam-Linam Ezgieknci tesk ederim bilginiz için evet agir kaldirmiyorum 12 haftaya kadar cinsellik yasak gerisi taktiri ilahi 🤲❤
Asyam-Linam sevimlieyuboglu61 cok tesekku ederim Rabbim evlatlarımızı aag salim kucagimiza almayi nasip eylesin ❤💞
Minikoocum Asyam-Linam evet ilk iki senedir bekliyorduk 6 ay önce bi kimyasal geçirdim malesef bundada sorun olacak diye cok korkuyorum 😓
Asyam-Linam Busraata33 evet kalp atisini duyunca geçiyor 2 3 gun sonra gene aynıyım amin amin Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
Deletedmom417 Asyam-Linam Hareketlerini hissetmeye başlayana kadar bu korku devam edicek🙈dua et bol bol inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin🌸