Angelkljh Bende büyükşehire ve 15 rumuz arasında gel git yaşıyoruz cinsiyetinz kaçıncı hafta da beli oldu kızlar veya yanılma oldu mu
Mirazannesi Shr42 Medicana Nil okur çok memnunum ayrıca doğum koçum Aysun selvi ebe ondanda çok memnunum ☺️ 31+2 haftamdayım kızım olacak inşallah ilk gebeliğim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏Benim haftama yakın olan var mı?
Shr42 Mirazannesi dogum kocu ne oluyor bana hic oyle biseu denmedi bide en son ne zaman gittiniz kontrole
Shr42 Mirazannesi benim de kızım olacak insallah doktordan bende memnundum ama şimdi hastalanmış oda covid olmuş izinde ne zaman gelecegide belli degil dediler bugun benimde cuma günü kontrolüm vardi napsam diye onu düşünüyorum
Mirazannesi Shr42 18 Ağustos’ta gittim en son şimdi ayın 7 de randevum var 2 haftalık raporu bitiyor doğum koçunu kendim özel olarak tuttum her türlü destekçi oluyor ilk doğumunuzsa tavsiye ederim
Selcanecrinn Shr42 merhaba bende Nil okura gidiyordum salı kontrolüm vardı cumaya aldılar cumadan pazartesiye aldılar siz covid olduğunu nerden öğrendiniz acaba
Mirazannesi Shr42 8 kilo aldım siz kaç haftalıksınız ayrıca doktor 7 de dönüyor bence değiştirmeyin doktorunuzu