Ezgieknci Daha önce başına gelen var mıdır bilmiyorum ama bugün kontrole gittim doktor kanala girmediğini ve kordonu etrafına topladığını söyledi rahat 15 20 günün var dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem doktora o zamanda kanala girmediyse sezaryen istiycem kilosu herşeyi iyi gayet sağlıklı 3185 gr olmuş bu arada ilk gebeliğim 40 hafta beklemeli miyim ne yapmalıyım herşeyi yapıyorum sıcak duş yürüyüş hurma ev işi yalancı kasılmam bile yok
Adelnilaslan Ezgieknci benimde 40 haftam Perşembe bitiyor dün kanala inmemiş dedi ne yapacak bilmiyorum Perşembe gel açıklığa bakalım dedi duruma göre karar veririz dedi suni sancı denenecek galiba 🥺 ve hiç bir doğum belirtin yok dedi
Damla1995 Ezgieknci beklemelisin bence canm. Hemen kanala giricek diye birsey yok.benm.ilk hamilelgmde 38 haftamda kanala girmisdi.bu hamilelgmde 39 da girdi. Dogum zamani bile giren var. Kordona gelirsek ilk hamilelgmde bikez dolanikti ve normal dogum.yaptim. herkes bir degil tabi ama bnce beklemelisin diye dusunuyorum. En iyisni sen ve dr un bilir tabiki 😇🥰
Ezgieknci Adelnilaslan ayyy Allah sabır versin bu durumda olan gebelere bu sıcaklarda çok zor vallahi bende o kadar bekleyip sezaryen olmak istemem sezaryen sınırı neyse alsa diye düşünüyorum işte
Ezgieknci Damla1995 doktorda bekleme yanlısı ama ne sancı ne ağrı ne de başka bi belirti yok haftaya gidince inşallah benimkide girmiş olurda o zaman beklerim ama girmediyse kanala beklemek çok zor geliyo şuan 🤭
Miniginannesiiii1111 Ezgieknci benimde bebegin başı kanaldaydi 36+3te ben mecburi sezeryan olacağım gebelik tansiyonum olduğu için şuan 37+1iz hareketlerini rahmimde hissediyorum aşağı çok baskı oluyor sendede bu durum var mı ? Sancı çok oluyor kasilma da
Ezgieknci Miniginannesiiii1111 iğne batması gibi oluyo bende hareketli olduğu zamanlarda ama ağrı sancı yok zorunlu olmasaydınız kaçıncı haftada alırdı bilginiz var mı acaba haftayada girmediyse kanala sezaryen istiycem çünkü
Miniginannesiiii1111 Ezgieknci persembe gün alacağım 38+kaçta alacağına karar verecek yani 38. Haftada alacak 38+1mi olur 2 mi 3 mu belirsiz yani normal sezeryan haftasında olacak erken doğum yok bende
Miniginannesiiii1111 Ezgieknci aynen bendede iğne batması gibi oluyor hareketli zamanda ve aşağıda baskı hissediyorum bazen fazlasıyla
Ezgieknci Sabinna banada böyle olunca sezaryen oluyo diyince aklıma yattı etrafımdaki herkes normali bekle falan diyo ama şartlamadım kendimi hiç bi zaman bebeğim ve ben nasıl sağlıklı olucaksak öyle gelsin 😊
Pinarx07 Sabinna benimde ayni 39+2 kanalda degilmis cuma gel suni vereyim yada cumartesi sezaryen diyo moralimi bozdu ben baska doktorada gidicem hemen sezaryen ne demek daha gunumuz bile dolmadi
Ankakusu35 Ezgieknci geçtiğimiz cuma benimde knalda değildi yürüdüm hep ev işi yaptım annemler bugün karnımın indiğini söylediler yürürken de ara ara baskı oluyo bence tempolu yürüyüş çok faydalı genelde 37 de yavaş yavaş inmeye başlıyolarmış sizinki de inebilir yakında
Asslliisyhn Ben 36+5 im, 36. Haftaya yeni girdiğimde 2 cm açıklığım vardı doğum pozisyonundaydı ama kanala girmemişti acaba açıklık doğumu hızlandırır mı yoksa illa kanala girince mi hızlanacak bilmiyorum, perşembe günü kontrolüm var çok merak ediyorum
Ezgieknci Asslliisyhn inşallah kanala girer senin kuzu genelde açıklıkla sezaryen yapan gebelerinde doğum hikayesini okudum ama her anne her bebek farklı doğmadan parmaklarında oynatıyolar bizi minikler 🤭