MerveErdalKam terelelli81 terelelli81 rahim agzı yetmezliği ama altında yatan sebep rahimim küçük olması (küçükken kanser tedavısı gördüm bundan dolayı rahım etkılenmıs ve küçük kalmıştı) bebişimiz iyi şükürler olsun hala küvezde 3 nisanda doğdu kuzum sağlık açısından bişeylerin belli olması için biraz zamana ihtiyacımız var canım 24+6 da doğduk
MerveErdalKam Mami ben 23 haftada yattiş yaptım hastaneye ilk yattımda 3 cm acıklık vardı dr normal doğum olcak dedi çünkü rahmşn küçük sezeryan yaparsak bebek küçük oldundan dik keşi atmam gerek buda daha sonra gebe kalmanı etkiler dedi kabul ettim sonra 10 gun kadar ertelendi ben bebeğin az da olsa yaşama ihtimalı varsa sezeryanda olabilirim önemli değil dedim zaren bebek hep tersti en son bi sıkkntı yoktu enfeksıyon kaptım crp cok yukseldı 180 lere çıktı acıl sezeryan oldum bebeğe de enfeksiyon geçmeye başlamıstı direk antibiyotik tedavisine başlandı onada banada 😊
Mami MerveErdalKam rabbim ikinize de acil şifalar versin kuzum bebeginizi size bagislasin moralini yuksek tut hic birseyin canini sikmasina izin ver. Geçmiş olsun😙
MerveErdalKam Kibarbaby canım şuan da beyin de saş be solda 1 ve 2 derece kanama var ama sabit duruyo hafif dağılma var iyi biley yanı kalp dede kapanması yereken bi damar var oda küçüldü her gün yrni şeyler çıkıyo ama ufak şeyler daha gelişimi tam değil kuzumun ilerleyen aylarda heraey daha belirgenlişicek buraya kadar da geldiysek herşeyin ustesinden geliriz bence suan solunumu burundan destekli 8 gundur iyi kötü beceriyo dr lar her seye zaman zaman zaman diyo ama genel durumumuz iyi gidiyo
MerveErdalKam Kbr hastane olarak güzel bi hastane ssk geçiyo ama belli bi yere kadar söyle ben yatış ve doğum olarak 13 gün yattım 14 bın tl bi masraf ededik. Hemşireler kadın doğum hemşiresi coguda ebelerdi ve ilgililierdi dr umuzda ilgiliydi sormak istediniz yada açıl bişey oldunda saat kaç olursa olsun hemşireniz dr ulaşıp bilgisini veriyo size ben özellikle yoğun. Bakım ünitesi için gittim çünkü bizim için yoğun bakım çok önemliydi ve enfenksiyonda. Ölen. Hiç bir bebek yok hemşireler çok ilgili burda kendimize ayıt belli hemşireler var sizle ilgileniyo hergun 2 le 3 arası 1 saat görebiliyosunuz karnguru sistemi var kucaga alabiliyosunuz bizde yeni kucaga basladık💕💕💕 çoğun bakım ünitesi için para alınmıyo ama söyleki ameliyat yada ssk nın karsılamadığı bi ilaçda ücretlndirme yatılıyo bizim 155 tl borcumuz var suan 🤣 hastanede tek sikayet ettiğim konu beni bittiren kim geldiyse bebek yaşamıycak çok az ihtimalı var yaşarsa sakat olma ihtimalı var diyip beni 13 boyunca yıpratılar şükür güçlü çıktı kuzum hastaneyle ilgili sormak istediniz biley varsa cevaplaya bilirim yoğun bakımı gerçekten mükemmel 🤱🏼
Kbr MerveErdalKam c9k tesekkur ederim uzun uzun vakot ayirip anlatmissiniz benim icinde yeni dogan yogun bakimi onemli rabbim herkesin yavrusuna sifa versin
MerveErdalKam Nilaydmr rabbim uzun ömür versin kuzulara tv lere yada sosyal medyaya yansımayan o kadar çok hikaye var ki. Böyle hikayalere gercekten ihtiyac oluyo ben hala duydukca okudukca daha çok umutlanıyorum 💕
YasinMerveYaln MerveErdalKam inşallah bizim burda sizinki gibi bi hastane de Yok şimdi 25+5 olduk günden güne seviniyorum ☺
Bimelek MerveErdalKam canım benim Allahım korusun yavrunu size bağışlasın. Kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah🙏 Zorlu bir süreç gerçekten hep böyle pozitif ol kucağına almana az kaldı Allah’ın izniyle 🙏
MerveErdalKam YasinMerveYaln olsun allahın izniyle günleriniz geçiyo annen karnındaki 1 gün bile yaşama ihtimalini daha da artırıyor 😊
Selmas57 MerveErdalKam Benim oglum da solunum sikintisi cekiyor, bir kere agir bir kere de hafif akciger kanamasi gecirdi.. Sence toparlayabilir mi ? Cok korkuyorum 😢
MerveErdalKam Selmas57 inşallah toparlanır haftan bize göre iyi çiğer geliştirici yapmişlarmiydi sizede. Dr lar ne diyo her zaman şmitsiz konuşuyolar hoş dr. Çok dediklerini kafaya takma bence bizde kendi başımıza solumun yapamıyoruz ağızdan burun desteğine geçtik bu ikinci denemeleri 9 gündür de iyi gidiyoruz. Sizinde öyle bileydir belki ama kanama hakkında bilgim yok. Mesela beyin için bi tedavi yokmuş durulmadı için acaba sizin kanama için bi tedavi var mi ? Ama şunu diyebilirim küçükcükler ama çok güçlüler canım instagram hesabın var mı varsa ekleye bilirain beni. mrv_dkl Adıyla bulabilirsin 😊
Selmas57 Benim oglum 2 gün once gitti.... Dayanamadi.. Koca hastanede hemşire haric doktor yok !!! Benim oglum cok güçlüydü, hareketliydi.. Elime verdiler gittiler minik yavrumu.. Kucagima almak icin can atarken ölçüsünü verdiler.. Nasil can dayanir bu aciya
MustafaBirsenglTari Selmas57 😔😔😔😔😔 Allahim dayanma gücü versin 😔 ama sunu bil ki melegin seni cennet de bekliyor sana safatci olacak insallah 😔 Benim de bir melegim var beni bekleyen 😔😔😔😔
MerveErdalKam Selmas57 çok üzüldüm 😞 allah bidaha yaşatmasın canım. Söyle düşün yaşasaydı bi sekeli kalsaydı hergün kahrolucaktın evet çok zor rabimin bi bildiği var diycez. Premütüre doğan bebeklerde her zaman bu risk var zamanımızı doldurana kadar rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağına almak nasip olsun hepimiz için 😞