Kbr hastane olarak güzel bi hastane ssk geçiyo ama belli bi yere kadar söyle ben yatış ve doğum olarak 13 gün yattım 14 bın tl bi masraf ededik. Hemşireler kadın doğum hemşiresi coguda ebelerdi ve ilgililierdi dr umuzda ilgiliydi sormak istediniz yada açıl bişey oldunda saat kaç olursa olsun hemşireniz dr ulaşıp bilgisini veriyo size ben özellikle yoğun. Bakım ünitesi için gittim çünkü bizim için yoğun bakım çok önemliydi ve enfenksiyonda. Ölen. Hiç bir bebek yok hemşireler çok ilgili burda kendimize ayıt belli hemşireler var sizle ilgileniyo hergun 2 le 3 arası 1 saat görebiliyosunuz karnguru sistemi var kucaga alabiliyosunuz bizde yeni kucaga basladık💕💕💕 çoğun bakım ünitesi için para alınmıyo ama söyleki ameliyat yada ssk nın karsılamadığı bi ilaçda ücretlndirme yatılıyo bizim 155 tl borcumuz var suan 🤣 hastanede tek sikayet ettiğim konu beni bittiren kim geldiyse bebek yaşamıycak çok az ihtimalı var yaşarsa sakat olma ihtimalı var diyip beni 13 boyunca yıpratılar şükür güçlü çıktı kuzum hastaneyle ilgili sormak istediniz biley varsa cevaplaya bilirim yoğun bakımı gerçekten mükemmel 🤱🏼